Też mam 23 grudnia prenatalneTak mój maluszek wygląda jak mały miś bo już ma zarysy rączek i nóżek. Ma 2.5cm i Pani doktor jest bardzo zadowolona mówi że wszystko jest super. Kolejna wizyta 23 grudnia a to już prenatalne. A u ciebie jak?
reklama
Sterlicja
Fanka BB :)
To trochę się u Was działo, ale jak widać maleństwo nic sobie nie robi z krwawien.No ale co strachu się najadlam bo w poniedziałek wieczorem zaczęłam mocno krwawic i pojechaliśmy na sor i mnie zostawili i wypuścili wczoraj dopiero. Teraz jest już lepiej i tych plamien dziś praktycznie nie miałam. Ale jeszcze w to nie mogę uwierzyć że Ja w ciąży jestem
Ja jutro usg, odliczam godziny, bo swiruje że za dobrze się czuje by być w ciąży... Głupia ja...
Cudownie słyszeć o małych raczkach
Rośnie jak na drożdżach, już 2.5cm?!
Ciekawe co u @Oleczka27 słychać?
Śliwka12345
Oby były dobtr wiadomości na świętaTeż mam 23 grudnia prenatalne
Śliwka12345
No takie mam cudownisci jak mały miśTo trochę się u Was działo, ale jak widać maleństwo nic sobie nie robi z krwawien.
Ja jutro usg, odliczam godziny, bo swiruje że za dobrze się czuje by być w ciąży... Głupia ja...
Cudownie słyszeć o małych raczkach
Rośnie jak na drożdżach, już 2.5cm?!
Ciekawe co u @Oleczka27 słychać?
Załączniki
I dla Ciebie tak samoOby były dobtr wiadomości na święta
Ruda08
Nie dziękuje ! Ja to wiem, że to będzie TEN <3@sandra777.12 ,@Breath_less =Kochaniutkie meeega,megaaa mocne kciukasy za jutrzejsze owocne przeloty do bazy Niech KROPKI ZOSTANĄ z Wami na kolejne 8,5 miesiąca.
Piszę już dziś -bo wieta,następne przypomnienie dopiera za tydzień
A serio ,to jutro praca a po ooooooooszzzzz,orzeszki-jakże wyczekiwany,najwspanialszy,urodzinowy obiad u Teściowej
Cudowny misiuNo takie mam cudownisci jak mały miś
Ja myśle ze ludzie, którzy nie mają problemu bezpłodności, po prostu niekiedy faktycznie nie realizują, ze takie pytania mogą bardzo bolec, dobrze ze mamy coraz więcej programów, artykułów które edukują ludzi w kwesti bezpłodności, może to coś zmieni, ze coraz więcej się mówi o Invitro.
Ja osobiście uważam, ze mało która para decyduje się, nie mieć dzieci świadomie, ale wiadomo, zależy od otoczenia. Tak jak @fredka84 - zreszta ten sam rocznik chyba , przez pierwsze kilka lat małżeństwa nawet nie myślałam o dzieciach, wiec wtedy faktycznie, odpowiadałam śmiechem i żartem, bo mnie to nie bolało i mi to latało, a poza tym nie wiedziałam wtedy, ze to nie będzie takie proste. Teraz już boli, no ale co nas nie zabije, to nas wzmocni, wiec aż się boje jaka będę twarda za niedługo, super woman normalnie .
Ale dziś mamy tutaj miła wiadomość @Śliwka12345 gratuluje !
Ja osobiście uważam, ze mało która para decyduje się, nie mieć dzieci świadomie, ale wiadomo, zależy od otoczenia. Tak jak @fredka84 - zreszta ten sam rocznik chyba , przez pierwsze kilka lat małżeństwa nawet nie myślałam o dzieciach, wiec wtedy faktycznie, odpowiadałam śmiechem i żartem, bo mnie to nie bolało i mi to latało, a poza tym nie wiedziałam wtedy, ze to nie będzie takie proste. Teraz już boli, no ale co nas nie zabije, to nas wzmocni, wiec aż się boje jaka będę twarda za niedługo, super woman normalnie .
Ale dziś mamy tutaj miła wiadomość @Śliwka12345 gratuluje !
agulla84
Cudowny widok [emoji173]
No takie mam cudownisci jak mały miś
reklama
[GROUP=][/GROUP]
Dziewczyny ja pracuje w UK w fabryce z ubraniami i butami markowymi... I przed black Friday przyjeżdżaja oddzielne palety np. Z butami Fila, i oddzielne które idą po black Friday, dokładnie te same buty, Wierzcie mi Wyglądają identycznie ale są z gorszego materiału... Ogólnie temat rzeka jeżeli chodzi o Mode, przyjeżdżaja ciuchy np z Zary kolekcja 2015, metki się wyprówa, wszywa nowe np. Z New looka i leci jako nowa kolekcja 2019 także ja od kad tam pracuje nie wierzę w Black FridayAkurat Twój Nick kojarzy mi się z futerkiem więc jak najbardziej Ci się należy Kochana ❤❤❤
A ja w te wyprzedaże to wcale nie wierzę... jak mi znajomy opowiadał jak oni to robią to wcale nie latam po sklepach w te ich czarne piątki
Podziel się: