Margit2018
Fanka BB :)
Gratuluje kochana.Mam wyniki beta 246 Ale się cieszę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje kochana.Mam wyniki beta 246 Ale się cieszę.
Jesli bedzie co transferowac to bedzie blastus, jesli sie nic nie zmieni to w nd wypadnie 4doba po transferze.A które dnia po transferze wylatujesz? Blastke zabierasz? Ja przy crio w kwietniu wyjeżdżalam 2dpt i musiałam u siebie zrobić betę proga i estradiol dwa razy.. i tego samego dnia popołudniu miałam.. Może na przyszłość poszukaj jakaś prywatną klinikę IVf, oni powinni Ci pomóc.. jak zaskoczy to też będziesz chciała przyrost sprawdzać i nie czekać tydzień
Apropos, 2 lata w Dublinie mieszkałam i tam z tego co się nie mylę mają chyba jakaś polska klinikę.. Może tam warto sprawdzić??
Piękny początek tygodnia!!! Gratulacje!!!Dziękuję kochane ❤ obrona na dwie 5 więc dzisiaj same plusy
Dziękuję trzymam kciuki za jutrzejsze Twoje wynikiPiękny początek tygodnia!!! Gratulacje!!!
Gratuluje Piękne wyniki .Dziękuję trzymam kciuki za jutrzejsze Twoje wyniki
Gratulacje:-)Dziękuję kochane [emoji173] obrona na dwie 5 więc dzisiaj same plusy [emoji847]
Pięknie gratulacje az sie boję jaki będzie mój [emoji26]Mam wyniki beta 246 [emoji33][emoji33][emoji33] Ale się cieszę.