reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I masz racje [emoji4], tutaj niby tez nie można, ale przecież jak się zle czujesz, to żaden lekarz nie weźmie na siebie takiej odpowiedzialności [emoji6].
Ale ten projekt ustawy w Pl to jest jakaś porażka [emoji33], to się nawet z prawami człowieka nie godzi, nie wiedzialam czy się śmiać czy plakac jak to czytałam czy zwyczajnie niedowierzac pomysłu [emoji57][emoji45]
Pis uprawia konsekwentnie polityke kontra kobietom. Wiekszosc ich projektow w nas uderza dlatego nigdy nie zrozumiem jak jakakolwiek kobieta moze ich popierac.

reklama
Dziewczyny, czy po odstawieniu estrofemu i zamianie prolutexu na duphaston moze wystąpić plamienie?
Biorę luteina 3x200mg, duphaston 3x1 i accard 1x2. Jestem w jakims 6/7 tc.
Powiedzcie czy po odstawieniu estrofemu moze wystapic plamienie?

Tez jestem ciekawa, bo nawet nie sprawdzalam pakietu tarczycowego po stymulacji, nikt mi nawet nie zasugerowal. Robilam go tylko do in vitro, razem z tymi innymi, ktore wymagali.
Polecam zrobić ! Mi po 2 stymulacjach do ivf w lipcu i wrześniu TSH z 3,5 skoczyło do 12 ... może to nie reguła , ale u mnie tak się zdażyło . Teraz jestem już pod stała kontrola lekarza .

Ja wam powiem czy stymulacja wpływa na prace tarczycy bo będę mieć robione badania co tydzień . Ale to musicie poczekać jeszcze do nowego roku

U mnie nie wpłynęła, bo badałam tarczyce przed stymulacja a potem między stymulacja i transferem ale to nie jest wyznacznik. Szukałam wtedy jakichś artykułów na ten temat ale nic nie znalazłam. Mam nadzieję, że u ciebie też nie wpłynie to na pracę tarczycy!

O boże dziewczyny nie mogę złapać tchu. Dzisiaj 8 dpt A beta 81,7 :errr::errr: progresteron 37.

Jupi!!! Gratulacje, oby tak dalej :D

reklama
Do góry