reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już nie wiem co... Chemia na skórze głowy.. A nóż to gdzieś tam przenika ;) Nigdy się nie zastanawiałam nad tym po wcześniej przed transferami nie musiałam farbowac.. Albo na miejscu mieszkalam ..
Jeśli masz mieć dyskomfort z tego tytułu to odpuść. Jednak bez przesady, myślę że lekarz wyrazi zgodę bez problemu.

reklama
O matko... Ja akurat zmieniam pracę w miesiącu jak transfer będzie, co prawda nie w Polsce ale zaczęłam myśleć jak to będzie...

No ja tez nie w Polsce, tu normalne ze nie ma zwolnienia w ciąży a macierzyński trwa 3 miesiące a potem nie ma środków do życia ale ze w Polsce chcą takie coś wprowadzić to masakra

No ja tez nie w Polsce, tu normalne ze nie ma zwolnienia w ciąży a macierzyński trwa 3 miesiące a potem nie ma środków do życia ale ze w Polsce chcą takie coś wprowadzić to masakra
3 miesiące?? Jeny gdzie tak jest? Tu niby 39 tygodni ale w ciąży zamiast zwolnienia mogą Cię już na macierzyński wysłać.. Państwo płaci grosze, pracodawcy w zależności od kontaktu ale nie wiem jak to jest jak ktoś się dopiero zatrudnil.. W Polsce pod tym względem naprawdę nie jest źle... Przynajmniej na razie..

@Aduś16 masz poniżej odpowiedź lekarza ginekologa na temat farbowania włosów w ciąży. Także idź moja droga i upiększ się na ciążę:)
No wiem, wiem :) dzięki! Ma to jak najbardziej sens.. Głupieje już... kiedyś była taka teoria że jak kobieta w ciąży po farbuje sobie włosy to zwyczajnie kolor nie wyjść :) Niby to śmieszne ale w pierwszej ciąży zanim się o niej dowiedziałam rozjasnilam wlosy i wyszły żółte.. Potem się dowiedziałam o ciąży.. Jakoś to mi akurat w pamięć zapadło

reklama
Do góry