reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny sorki że zadaje głupie pytanie ale muszę kogoś spytać a nie spytam lekarza w klinice bo się spale ze wstydu hahaha :D Czy na kilka dni przed transferem dac sobie spokój z farbowaniem włosów??? Pytam bo mam swoją fryzjerke od 15 lat w Gdańsku więc jak jestem w Polsce idę zawsze do niej.. jeśli to zły pomysł to dam sobie spokój... Jak się transfer nie uda zdaze pofabrować przed wyjazdem jeszcze a jak się uda to mogę chodzic 9 miesięcy z odrostem , poświęcę się bez problemu :laugh2: :rofl2:

Dziewczyny sorki że zadaje głupie pytanie ale muszę kogoś spytać a nie spytam lekarza w klinice bo się spale ze wstydu hahaha :D Czy na kilka dni przed transferem dac sobie spokój z farbowaniem włosów??? Pytam bo mam swoją fryzjerke od 15 lat w Gdańsku więc jak jestem w Polsce idę zawsze do niej.. jeśli to zły pomysł to dam sobie spokój... Jak się transfer nie uda zdaze pofabrować przed wyjazdem jeszcze a jak się uda to mogę chodzic 9 miesięcy z odrostem , poświęcę się bez problemu :laugh2: :rofl2:
Ja bym olała fryzjera. Pewnie medycznie nieuzasadnione, ale po co masz się potem zastanawiać co by było gdyby...ale lekarza zapytaj, co Ci zależy. W końcu on jest od tego, żeby odpowiadać na Twoje wątpliwości 😊

Ostatnia edycja:
Ja bym olała fryzjera. Pewnie medyczne nieuzasadnione, ale po co masz się potem zastanawiać co by było gdyby...ale lekarza zapytaj, co Ci zależy. W końcu on jest od tego, żeby odpowiadać na Twoje wątpliwości 😊
Oooooo matko! Nie zapytam go :O Przekładam wizytę na dzień przed powrotem do UK... Wtedy będę w 10dpt więc będę wiedzieć co i jak i jak się cudem uda oleje całkiem ;) Wolę swieta z odrostami :D serio!

Na kilka przed transferem jak najbardziej . Przecież zarodek jest zamrożony. Co ma jedno z drugim wspólnego.

reklama
Do góry