Liliana87
Fanka BB :)
Ja encorton i acard przed i poDziewczyny mam pytanie czy któraś w Was przed transferem brała leki Encorton i Equoral? A później w cyklu z transferem Encorton i acard?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja encorton i acard przed i poDziewczyny mam pytanie czy któraś w Was przed transferem brała leki Encorton i Equoral? A później w cyklu z transferem Encorton i acard?
Dziewczyny mam pytanie czy któraś w Was przed transferem brała leki Encorton i Equoral? A później w cyklu z transferem Encorton i acard?
Na co była azatiopiryna?Ja bralam Equoral, encorton i Azatiopiryne cykl przed crio a w cyklu z crio encorton i heparyne
Na co była azatiopiryna?
Mam nadzieje, że cykl udanyJa bralam Equoral, encorton i Azatiopiryne cykl przed crio a w cyklu z crio encorton i heparyne
Udało się pobitych lekach?Ja encorton i acard przed i po
Docent Ci ten lek zalecił? Też za wysokie cd4 do cd8 bo aż 2.9 ale o tym leku nie słyszałamMiałam niewłaściwy stosunek cd4 do cd8, ale już nie pamiętam ile tego było... Do tego za duże nk oraz trombofilia
Ja bralam Equoral, encorton i Azatiopiryne cykl przed crio a w cyklu z crio encorton i heparyne
Czy po leczeniu tymi lekami udało się zajść w ciąże?
Ja bralam Equoral, encorton i Azatiopiryne cykl przed crio a w cyklu z crio encorton i heparyne
Mam nadzieje, że cykl udany
Docent Ci ten lek zalecił? Też za wysokie cd4 do cd8 bo aż 2.9 ale o tym leku nie słyszałam
Mój ginekolog mi też tak powiedział złote rady haha )Mój immunolog też[emoji3] i niestety to działa[emoji23]