reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziekuje , jestescie Kochane, ze mnie tak wspieracie i wierzycie. Bardzo sie ciesze, ze dolaczylam do forum:))) jutro postaram sie testu nie zrobic:) maz mi kupil sporo testow, ale chyba na razie jeszcze nie ma to sensu. Pozdrawiam

reklama
Kate071 - poczekaj do testu betki najlepiej. A potem dopiero możesz robić testy normalne. Który masz dzisiaj dzień po transferze tak w ogóle? I kiedy robisz test?

Ostatnia edycja:
kingadzisiaj moj 9dpt dopiero, bete bede robila 2.1 tutaj nie moge sobie pojsc do przychodni, musze miec skierowanie od lekarza i wyniki przychodza do lekarza tego samego dnia pod warunkiem ze zrobie je w szpitu i musze dzwonic do lekarza.

Witam dziewczyny.
Dawno do Was nie pisałam bo nic ciekawego się nie działo ale podczytywałam Was i gratuluję dziewczynom , którym się udało a za pozostałe oczywiście trzymam kciuki.
Ja właśnie przygotowuję się do kolejnego in vitro. Dziś właśnie mam 3 dzień stymulacji , w poniedziałek wizyta i zobaczymy co się dzieje.
Pozdrawiam

dziewczyny :-) tak sobie pomyślałam jakby fajnie było jakbyśmy my były sąsiadkami :-) no szkoda...

Kate :-) myślałam o Tobie - zaglądam a Ty piszesz :-) nie martw się i masz rację - jutro niedziea bez testu, poczekaj do 2go :-) trzymam kciuki@@@@@@@

Kate - ja w 10dpt robiłam betę i ładnie wyszła :) Trzymam kciuki żeby się udało &&&&&&
Jo.M. - Tobie również powodzenia życzę - niech Nowy Rok okaże się dla Was tym lepszym i szczęśliwszym niż poprzednie. Trzymam kciuki &&&&

Dziewczyny - wszystkim Wam życzę żeby w Nowym Roku spełniły się marzenia o dzidziusiu... z całego serca tego Wam wszystkim życzę :*

Różyczka - nie dziękuję ale mam cichą nadzieję , że to będzie szczęśliwy rok. Widzę , że u Ciebie podwójne szczęście super:-)

Kate, musisz wierzyć, że będzie dobrze. Myślami i ♥ jestem z Tobą.
Wiem, że testy kuszą. Mnie też skusiły. Ale czułam, że nic z tego nie będzie. A tak płakałam o jeden dzień dłużej.

Jo.M.,kciuki zaciskam za stymulację. Niech pęcherzyki rosną duże i dużo :-)

Gotadora, czyli jednak przeprowadzasz się do Gdańska? :-D

kingadzisiaj moj 9dpt dopiero, bete bede robila 2.1 tutaj nie moge sobie pojsc do przychodni, musze miec skierowanie od lekarza i wyniki przychodza do lekarza tego samego dnia pod warunkiem ze zrobie je w szpitu i musze dzwonic do lekarza.

Kate071 - to cierpliwie poczekaj do 02 stycznia. To już naprawdę niedługo. A czas szybko leci jak nie wiem co.

Jo.M. - witaj :) Życzę Ci, żeby były piękne komóreczki na poniedziałkowym usg widoczne :)

reklama
Lawendowy Sen tak no super by było :-D i wybudujemy nad morzem Dom Wsparcia dla przyszłych mam :-):-D:-) i kawałek dalej super przedszkole ;-) a jeszcze kawałek dalej ... super spa i obok super gym dla naszych misiów :-D:-D:-D

Do góry