reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny, dzisiaj moj 9 dpt nie wytrzymalam i zrobilam test. Sama pisalam dziewczynom, zeby nie robily tak wczesnie... Wyszla jedna kreska. Wczoraj mialam silne bole takie ciagniecie i klucie:(( dzisiaj juz chyba przestalo, ale piersi mnie pieka:(

reklama
Hej Kate

Mi 9 dpt beta wyszła 23,78 a test sikany nie wychodził, dopiero 10 dpt była blada druga kreseczko małowidoczna. 2 grube krechy wyszły mi 17 dpt przy becie 510, zrobiłam tych testów mnóstwo.
Spokojnie nie denerwuj się, może tak jak ja rób sobie testy codziennie, mnie to uspakajało, nawet jak nie było 2 kresek na początku. Tłumaczyłam to sobie tym, że beta pewnie jeszcze niska jest dlatego nie wychodzą.
Z tego co opisywałaś to miałaś bardzo podobne objawy do moich, ja dokładnie czułam 4 i 5 dpt takie kłucie i ciągnięcie z lewej strony i ból piersi od zewnętrznej strony, później nagle 3 dni nic nie czułam, a teraz czuję to samo non stop.
Głowa do góry, uda się !!!

527494_3289431774496_152907305_n.jpg

Sznurki... Kochanie tak bardzo się cieszę, ze u ciebie takie piekne wiadomosci:) ja czekam na 2 stycznia, oby mój nowy rok okazał się tez taki cudowny! A powiedz mi czy ty widzialas pęcherzyk zoltkowaty czy jakiś tam zoltkowy ;)

madzialenak... Dzieki, ja na tej str juz byłam i przypuszczalny termin porodu sobie o liczyłam. A u mnie nudy, wczoraj też troszkę plamilam, ale juz wyluzowalam, widocznie taka moja beznadziejna uroda :/
A tak to czasem kłuje i ciągnie mnie macica... Niech się rozciąga ładnie :)
A co tam u ciebie?

Kate... Jeżeli betę masz poniżej 500 to żaden test nie pokaże ci ładnej, bardzo pewnej i widocznej kreski... Spokojnie bym poczekała na betę... A jak chcesz to rob tak jak madzialenak mowila, rob sobie sikance co jakiś czas :)
Ja mocno w ciebie wierze!

miliaa u mnie ok, też czuje codziennie kłucie z lewej strony i ciągnięcie. Wczoraj ciągnęło jak na @, mam nadzieje, że małpa nie przyjdzie. Boję się strasznie usg.

madzielanak... Tak to chyba juz z nami będzie,ze ciagle bedziemy sie baly...Nic innego nam nie pozostało jak tylko właśnie być pozytywnie nastawionym. Jesteśmy juz w ciazy a tak trudno w to uwierzyć...

madzialenak, jutro jak zobaczysz pęcherzyk to uwierzysz! Poproś o zdjęcie! Będzie pamiatka :)

Agapl... Ciesz się, ze to nie torbiel endo, tylko czynnosciowka! To jest najważniejsze. Niech pęka szybko i będzie dobrze :) ja też miałam przed transferem czynnosciowke i pokonałam ja orgametrilem :)

reklama
madzialenak ja cie mogę uszczypnąć to się przekonasz ze to nie jest sen :-D:-D:-D a apropos, Ty jutro na usg zasuwasz? oj to daj znać od razu po!

Kate za szybko na sikaniec, więc nie ma powodów do obaw ;-)

Ja zaczynam mieć brzuch jak w 3 miesiącu :szok: a tu jeszcze ze 4 dni zastryrzkow :szok: oby to byl znak że wszystkie 11 rośnie :zawstydzona/y: oby chociaż z połowa urosła porzadnie . ja dowiem sie w sylwestra
Buziolki i miłego dnia!!:-)

Do góry