reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja po dzisiejszej rozmowie z Panią z Invicty nie mam innego wyboru jak z nich zrezygnować... traktują mnie jak skarbonke.. za kontakt z lekarzem aby mu podać moje TSH karza mi znów płacić 200zl!!! Gdzie dopiero co miałam 10 minutowa konsultacje z nim w zeszłym tygodniu... Chamstwo to za mało powiedziane, to nie pierwszy raz kiedy mnie tak traktują jak potrzebuje lekarza.. 7 lat temu tak nie było.. Ja z nich rezygnuje.. Mam dosc.. Ponad 70 tyś wydane a oni w taki sposób do mnie podchodzą...
Która z Was może mi coś o Gamecie w Gdyni powiedzieć, jakie koszta, laboratorium, jaki lekarz jest dobry i jest z nim przede wszystkim kontakt? Z góry dziękuję!

Już są. Beta negatywna[emoji22][emoji22]
3 stymulacje, 5 transferów i w tym tylko jedna ciąża pozamaciczna...
Mamy słabe nasienie i zarodki, problemy immunologiczne, cienkie endo...
Nie wiem co dalej... to miała być ostatnia stymulacja... Ale ja nie moge sie z tym pogodzić...
Kochana bardzo mi przykro.. tule mocno. Wiem, ze tak naprawdę nie ma slow, które mogą ukoić ten ból. Takie to niesprawiedliwe, ze musisz to wszystko znosić. Wyplacz się teraz, wykrzycz, rób wszystko co przyniesie Ci ulgę. Ale nie poddawaj się. Odpocznij, nabierz sił i wracaj, kiedy tylko bedziesz na to gotowa.
Przytulam mocno❤️❤️❤️

Nie wiem co dalej... to miała być ostatnia stymulacja... Ale ja nie moge sie z tym pogodzić...
Trzymaj się, jest mi bardzo przykro. Odreaguj ból i mam nadzieje ze znajdziesz sile żeby dalej walczyć.

Dziewczyny ja po dzisiejszej rozmowie z Panią z Invicty nie mam innego wyboru jak z nich zrezygnować... traktują mnie jak skarbonke.. za kontakt z lekarzem aby mu podać moje TSH karza mi znów płacić 200zl!!! Gdzie dopiero co miałam 10 minutowa konsultacje z nim w zeszłym tygodniu... Chamstwo to za mało powiedziane, to nie pierwszy raz kiedy mnie tak traktują jak potrzebuje lekarza.. 7 lat temu tak nie było.. Ja z nich rezygnuje.. Mam dosc.. Ponad 70 tyś wydane a oni w taki sposób do mnie podchodzą...
Która z Was może mi coś o Gamecie w Gdyni powiedzieć, jakie koszta, laboratorium, jaki lekarz jest dobry i jest z nim przede wszystkim kontakt? Z góry dziękuję!
Ja byłam w Gamecie Gdynia, i dużo moich znajomych . Nr do lekarza miałam prywatny , kontakt był bez problemu jak cos potrzebowałam. Polecam dr Czecha. Koszta bardzo normalne rzn takie jak wszedzie.

Bardzo mi przykro 🥺 mam nadzieje ze się nie poddacie i będziecie walczyć aż do osiągnięcia sukcesu! Zbieraj siły na kolejna walka, każda przebyta tylko przybliża Was do wygranej!
Musi się w końcu udać!!!

Tak mi przykro[emoji22] [emoji22]

Ja byłam w Gamecie Gdynia, i dużo moich znajomych . Nr do lekarza miałam prywatny , kontakt był bez problemu jak cos potrzebowałam. Polecam dr Czecha. Koszta bardzo normalne rzn takie jak wszedzie.
A udało Ci się z Gamecie? napiszesz mi proszę coś więcej o klinice proszę, np czy transferuja blastki czy 3dniowe, czy mają dodatkowe procedury selekcji plemników ? Ten kontakt jest bardzo ważny..

reklama
A udało Ci się z Gamecie? napiszesz mi proszę coś więcej o klinice proszę, np czy transferuja blastki czy 3dniowe, czy mają dodatkowe procedury selekcji plemników ? Ten kontakt jest bardzo ważny..
Udało mi sie za pierwszym razem do tego moim 2 znajomym także. Mialam crio bo ryzyko hiperki.To zależy, mi trzymali do blastki,ale np znajomej ma niskie amh mało komorek bo tylko 2 były podali 3 dniowy. Pamietaj ze powodzenie transferu to czesto loteria. Co do dodatkowych rzeczy maja ale ja z tego nie korzystalam. Zadzwon na rejestracje, tam wszyscy sa pomocni mysle ze nie bedzie problemu by wyslali informacje i cennik na maila albo w necie na ich stronie sprawdz.

Do góry