reklama
ewela48
Zaciekawiona BB
Kochane, bardzo dziekuje za slowa otuchy I wsparcie. Wyniki bety bede miec wieczorem .
madzialenak
mama na pełen etat
EWELA trzymam kciuki za wysoką betę. Testy rzeczywiście niekiedy nie wychodzą.
ewela wiem co czujesz, ja po drugim transferze zrobilam test w 12dpt i wyszedl negatywny, plakalam caly dzien, mialam strasznego dola, stwierdzilam ze nie ma sensu robic bety ,bo pierwszy transfer tez sie nie udal, polecielismy na wakacje, wieczorami nie mialam sily na spacery po plazy, mdlilo mnie na rozne zapachy w restauracji, ciagle biegalam na siku, zrobilam kolejny test i pierwszy raz w zyciu byly dwie kreski... Szczescie trwalo niestety tylko 13 tyg, poczekaj do bety
ewela... bardzo mocno trzymam kciuki za ciebie i maluszka/maluszki!!!!&&&&
sznurki...na pewno niektore leki powinnas brac do 12 tygodnia, pewnie powoli narazie bedziesz odstawiac encorton, bo on od pewnego momentu szkodzi ciazy... ja juz odstawilam w sobote zeszla...ale dostalam pozniej tych plamien, wiec ty dobrze, ze narazie nie ryzykujesz, bo to moze od tego.
powiedz jak ty sie czujesz?
madzialenak...31 juz niedlugo... popros o fotke maluszka, tzn pecherzyka, bo narazie pewnie malucha nie zobaczysz taka smieszna kropka bedzie...ja zbieram takie zdjecia do albumu rodzinnego ;-)
a ja jak na zlosc chyba zapalenie krtani mam... troche ochryplam, biore syrop z cebuli, czosnej, miod z mlekiem, woda z cytryna, *spam* no i tantum verde...moze pomoze ehhh jak nie urok to s.raczka
sznurki...na pewno niektore leki powinnas brac do 12 tygodnia, pewnie powoli narazie bedziesz odstawiac encorton, bo on od pewnego momentu szkodzi ciazy... ja juz odstawilam w sobote zeszla...ale dostalam pozniej tych plamien, wiec ty dobrze, ze narazie nie ryzykujesz, bo to moze od tego.
powiedz jak ty sie czujesz?
madzialenak...31 juz niedlugo... popros o fotke maluszka, tzn pecherzyka, bo narazie pewnie malucha nie zobaczysz taka smieszna kropka bedzie...ja zbieram takie zdjecia do albumu rodzinnego ;-)
a ja jak na zlosc chyba zapalenie krtani mam... troche ochryplam, biore syrop z cebuli, czosnej, miod z mlekiem, woda z cytryna, *spam* no i tantum verde...moze pomoze ehhh jak nie urok to s.raczka
madzialenak
mama na pełen etat
Dziewczyny mam wyniki :-)
17 dpt
beta hcg - 510,08 ( w 12 dpt była 84,01)
progesteron - 31,40 ( w 12 dpt była 26,59)
17 dpt
beta hcg - 510,08 ( w 12 dpt była 84,01)
progesteron - 31,40 ( w 12 dpt była 26,59)
reklama
Podziel się: