reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pamiętam, że któraś jutro miała testować. Nie pamiętam tylko kto?? Trzymam kciuki.
Ja właśnie wybieram się na teścik bety... Jednak już wiem że nie tym razem i będę musiała walczyć dalej:wściekła/y: Zrobiłam sikańca i jest jedna krecha a to mój 14dpt więc nie mam już złudzeń. Beta dziś to formalność. O tym co czuję nie będę pisać bo same wiecie jak to jest ale BĘDĘ TWARDA:crazy:

Bardzo dziękuję za kciuki. Kibicuję Wam wszystkim bardzo mocno.

Cześć dziewczynki po świetach.
miliaa super że u Ciebie i maluszka wszystko ok.
buziolek witaj wśród nas:-)
ewela testy jak dziewczyny tu już nie raz pisały czasem nie wychodzą a ciąża jest. tego życzę i tobie. a nastawienie masz super. trzeba walczyć.życzę ci powodzenia:tak:i zaciskam kciuki za betę.

hola dzisiaj 7dpt i zaczynam sie stresowac, mam wolne do drugiego stycznia i wtedy wlasnie bede robic bete, dzisiaj moj maz polecial do wroclawia w odwiedzinki i na zakupy. Mielismy leciec razem, ale wolalam zostac zeby nic nie zaszkodzic i troche mnie chandra ogarnela. hola przyszla juz @ ?

cześć kochane!!
miłego dnia Wam zycze pomimo pogody za oknem!
kciuki trzymam za wszystkie ;-)
ewela a ty sie nie nastawiaj tak, przeciez sikaniec to nie jest wyznacznik, czasem nie wychodzi. betke zrob i wtedy cos juz bedzie wiadomo ;-) spokojnie!!!!

ja dzis mam leniucha.. wstac mi sie wogole nie chciało, a musialam , bo trzeba zjesc sniadanie i tableteczki zazyc
Powiedzcie mi jak długo brałyście lub bierzecie tabletki?
ja mam narazie brac duphaston 3x1 i encorton 1x1
ciekawi mnie jak długo..
dzis moj 22dpt , jutro ide na usg, zobaczymy co tam dalej się dzieje ..
mam nadzieję , ze dzidziulka się rozwija

Sznurki- lekarz Ci pewnie powie co i jak, ale duphaston radze Ci brac jak najdluzej... Ja biore zel crinone( progesteron8%) po poprzednim transferze bralam tylko do dnia bety, a teraz jezeli sie uda to do 10tego tygodnia.

reklama
Kate nie miej chandry. dobrze zrobiłaś zostajac w domu. nie ma co ryzykować i potem sobie wyrzucać że cos sie zrobiło. bedzie dobrze. @ przyszła dziś rano:-). po nowym roku zadwonię do kliniki zeby umówić się do doktorka i mam nadzieje dowiem się wtedy kiedy zacznę działać od nowa.

Do góry