reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy moje Ty Słoneczko:-)
U mnie do d****. Nie mam sił na nic, nic mi się nie chce, nawet rozmawiać choć wiem, że to złe:crazy: Taki za********* los. Nie mam sił się udzielać, ale śledzę Was, ciągle czekam na jakieś wiadomości od Was, co tam u Was, jakbym żyć bez Was nie mogła:happy: Tak, że u mnie po staremu.....
po staremu to było jeszcze dobrze, no ale ....trudno. Ściskam Was wszyściutkie. Jestem z Wami duchem:-)

reklama
Molla, trzymaj się Kochana. Musisz być silna.
Wiem, że łatwo mówić, a gorzej wcielać plan w życie, ale ja wyciągam do Ciebie serce i ręce i wyciągam Cię z tego dołka:-)
Powiedz mi, myślałaś może o kolejnym podejściu?
Ściskam Cię najmocniej jak się tylko da. Buziaki.

Molla ja również ❤ jestem z Tobą .... po deszczu jest piękna pogoda, po burzy jest śliczna tęczą a potem słonko - Molla i u Ciebie skończy się deszcz i będzie piękne słonko :tak: czego życzę Ci z całego serca!

Molla dziewczyno trzymaj sie mocno. w końcu przyjdzie dobry czas i wszystkie kłopoty pójdą precz.Bądź dzielna. I ja jestem z Tobą!!! pamiętaj że w kupie siła!!!!
madzialenak sto lat sto lat niech żyje, żyje nam!!!
2088.jpg

madzialenak i ja przylaczam sie do zyczen! Wszytskiego o czym tylko marzysz, czego tylko pragniesz!!!! Masz wspanialy prezent urodzinowy! Piekna betka, gratuluje!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry