Dokładnie masz rację nie ma po co dyskutować z takimi osobami...Kobieta nie zrozumie kobiety jeśli nie przeszła przez coś podobnego . Ta dziewczyna stara się dopiero ok roku jak dobrze pamietam i ma mniej niż 32 lata . Nie chciałam być nie miła to jej napisałam ze za pare lat porozmawiamy na ten temat , oczywiście nie miałam na myśli ze życzę jej tego by tyle się starała itd . Ale atak był odrazu ze ona by nie potrafiła życzyć nikomu takiego czegoś. Ah ciężki przypadek się trafił [emoji23] nic nie dało tłumaczenie ze przyczyna gdzieś jest i to może być jedno badanie które pokaże . Ale ona twierdzi ze ja sobie szukam chorób [emoji85] masakra . W Polsce lekarze czekają nie wiem na co . Moja gin na tyle ile mogła to dała skierowania ale resztę to ogarnelam sama . Niemam blisko immunologa by się umówić i czekać pół roku na wizytę i może zleci badania a może nie zleci . Podczytuje tu dziewczyny i mam już jakaś wiedzę przynajmiej. Komórki nk mam 13 % i tez wyczytałam tu od dziewczyn jak i na internecie ze powinny być do 10. Wiec może to jest powodem . Ana miałam dodatnie wiec trzeba wtedy zrobić ana 2 i 3 by lekarz wiedział z czym to ugryzdz . Ale mi wynik tez nic nie mowi. Ana 2 słabo dodatni a ana3 wysoko dodatni .
Kochana to może idź na wizytę z tymi wynikami, może lekarz coś podpowie?
A robiłaś kariotypy?
No powiem szczerze, że dziewczyny tutaj są tak pomocne i mają taką wiedzę, że szok... Ja też wiele rzeczy wygrzebalam codziennie czytając Was