Aneczka85_01
Fanka BB :)
Docent P. zaleca robić 18-22dc zakładając że cykl trwa 28-30dni
Mój cykl to 26-28 , owulacje miałam potwierdzona w 13 dniu cyklu wiec 15 dzień jest już w 2 fazie cyklu .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Docent P. zaleca robić 18-22dc zakładając że cykl trwa 28-30dni
Mój jeden kot nazywa się Dzikot, od dzikiego kota bo był bardzo nieufny za młodu. A jak mnie wkurzy to wołam na niego Dziki h... Jednak to chyba dobrze, że nie mam dzieciFutrzany słodziak ma na imię Karmel, trafiliśmy z tym imieniem w punkt, bo jest mega przylepa
Super przyrost Ja też dzisiaj lecę na ostatnią weryfikację bety, trzymaj kciuki .Dziewczyny dzisiaj moja 4 weryfikacja bety i mam nadzieje ze ostatnia ☺ 15 dpt beta 3074. 12.11 wizyta kontrolna. Dla pytających o bóle czy ich brak dodam swoje trzy grosze. U mnie każdy dzień jest inny. Raz mogę latać ze ścierka po całym domu a następnego leżę i czuje ze boli, ciągnie. Naprawdę jest pełna huśtawka ale przyjmuje co jest i mimo równych sygnałów mówię sobie: jesteś w ciąży a szukanie drugiego czy trzeciego dna dla każdego sygnału to nie potrzebny stres ☺ Trzymam kciuki za nas wszystkie ❤
hahahaha ;D my mamy buldoga francuskiego Zuzie - mieszkamy w niemczech wiec tu nikt nie wnika ale w POolsce jak idziemy z nia to ludzie sa oburzeni damskim imieniem ;DMój jeden kot nazywa się Dzikot, od dzikiego kota bo był bardzo nieufny za młodu. A jak mnie wkurzy to wołam na niego Dziki h... Jednak to chyba dobrze, że nie mam dzieci
Cudownie jak ja się cieszę, że się Wam udało z tymi bólami i objawami idzie zwariować. Doszukiwać ich, nie doszukiwać, tak zle, tak nie dobrze.. beta to betaDziewczyny dzisiaj moja 4 weryfikacja bety i mam nadzieje ze ostatnia [emoji3526] 15 dpt beta 3074. 12.11 wizyta kontrolna. Dla pytających o bóle czy ich brak dodam swoje trzy grosze. U mnie każdy dzień jest inny. Raz mogę latać ze ścierka po całym domu a następnego leżę i czuje ze boli, ciągnie. Naprawdę jest pełna huśtawka ale przyjmuje co jest i mimo równych sygnałów mówię sobie: jesteś w ciąży a szukanie drugiego czy trzeciego dna dla każdego sygnału to nie potrzebny stres [emoji3526] Trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji110][emoji3590]
Ach ta nasza Polska, wcale mnie tym nie zaskoczyłaś A czym ludzie w Polsce nie są oburzenihahahaha ;D my mamy buldoga francuskiego Zuzie - mieszkamy w niemczech wiec tu nikt nie wnika ale w POolsce jak idziemy z nia to ludzie sa oburzeni damskim imieniem ;D
Święta prawdaAch ta nasza Polska, wcale mnie tym nie zaskoczyłaś A czym ludzie w Polsce nie są oburzeni
Nie no spoko, na początku nie trzeba tak uważać na niecenzuralne słowa, u nas nadal nie udało nam się oduczyć...Mój jeden kot nazywa się Dzikot, od dzikiego kota bo był bardzo nieufny za młodu. A jak mnie wkurzy to wołam na niego Dziki h... Jednak to chyba dobrze, że nie mam dzieci