Hej, a możesz mi coś więcej powiedzieć o takim badaniu? Mi go nikt nie zlecił a pare razy już mi to mignęło na forum, tylko ja ciemna masa nie wiedziałam o co chodzi i dalej nie wiem. Czy to się robi u tego dr Paśnika czy klinika zleca?Kochane napewno się znacie czy ten wynik jest ok ? Zobacz załącznik 1041952
reklama
Czasem się tak zdarza. To leż. Odpoczywaj.No taka żywa krew jak na początek okresu. Lekarka kazała leżeć i wstawać tylko na siku. Choć dziwię się że okres mógł przyjść jak jest progesteron wysoki?
I dawaj znać :-*
Oby wszystko było dobrze, trzymaj się kochanaNo taka żywa krew jak na początek okresu. Lekarka kazała leżeć i wstawać tylko na siku. Choć dziwię się że okres mógł przyjść jak jest progesteron wysoki?
Ja miałam zlecenie od Paśnika, ale myślę, że klinika też powinna to ogarnąć. Nieduży koszt a warto sprawdzićHej, a możesz mi coś więcej powiedzieć o takim badaniu? Mi go nikt nie zlecił a pare razy już mi to mignęło na forum, tylko ja ciemna masa nie wiedziałam o co chodzi i dalej nie wiem. Czy to się robi u tego dr Paśnika czy klinika zleca?
motylek24
Fanka BB :)
Masz bóle okresowe? Nasilające się? Lekarka ma racje, kompletnie nie ma sensu jechać na izbę przyjęć. Po badaniu ginekologicznym i USG które zrobią wcale nie będzie lepiej. Może to krwiak.No taka żywa krew jak na początek okresu. Lekarka kazała leżeć i wstawać tylko na siku. Choć dziwię się że okres mógł przyjść jak jest progesteron wysoki?
Dziewczyny, niby wiem, że mam nie panikować itp., no ale...
Czy to normalne, że wszystkie objawy jakie miałam do tej pory przeszły? Zgaga, lekkie zawroty głowy.. została tylko podwyższona temperatura i czasami coś zakłuje w dole brzucha i czasem w pachwinach..do tego dziś rano znowu pojawił się delikatnie brązowy upław.. bete zbadałam dwa razy i była wysoka.. a dziś praktycznie żadnych objawów, czy to normalne? Dziś jestem 22 dpt blastki mrozaczka.. niby mam dziś wizytę, ale to dopiero za 8 godzin.. poradźcie coś, uspokójcie mnie czy coś.. błagam...
Czy to normalne, że wszystkie objawy jakie miałam do tej pory przeszły? Zgaga, lekkie zawroty głowy.. została tylko podwyższona temperatura i czasami coś zakłuje w dole brzucha i czasem w pachwinach..do tego dziś rano znowu pojawił się delikatnie brązowy upław.. bete zbadałam dwa razy i była wysoka.. a dziś praktycznie żadnych objawów, czy to normalne? Dziś jestem 22 dpt blastki mrozaczka.. niby mam dziś wizytę, ale to dopiero za 8 godzin.. poradźcie coś, uspokójcie mnie czy coś.. błagam...
Trzymam kciuki dla pocieszenia u mnie też bywałoNo taka żywa krew jak na początek okresu. Lekarka kazała leżeć i wstawać tylko na siku. Choć dziwię się że okres mógł przyjść jak jest progesteron wysoki?
Sterlicja
@Śliwka12345 żeby Cię trochę uspokoić, 21dpt i mam betę podobna jak Ty
Trzymaj się kochana, trzymam kciuki za Was oboje jesteśmy z Toba!No taka żywa krew jak na początek okresu. Lekarka kazała leżeć i wstawać tylko na siku. Choć dziwię się że okres mógł przyjść jak jest progesteron wysoki?
U mnie tak co drugi dzień ustawaly to zupełnie normalne nie masz się czym martwicDziewczyny, niby wiem, że mam nie panikować itp., no ale...
reklama
Sterlicja
Mi objawy też znacznie się zmniejszyły, chociaż wczoraj wymiotowalam jak kot jak przeszłam się jednym z bardziej zulerskich mostów w WarszawieDziewczyny, niby wiem, że mam nie panikować itp., no ale...
nie panikuj daj znać po wizycie, ja dzisiaj też mam wizyte
Ostatnia edycja:
Podziel się: