Aneczka85_01
Fanka BB :)
Kochane napewno się znacie czy ten wynik jest ok ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ten lek z zaleceń lekarza ? Czy dostępny bez recepty ? Tez szukam czegoś na polepszenie ..Kochana ja biorę na poprawe jakości komórek
2 x 25mg DHEA Eliot.
Nie denerwuj się, jeszcze nic nie wiadomo. Jedź na IP i zobacz jak maluszek. Trzymam kciuki !A ja zaczęłam w nocy krwawic chyba już pozamiatane ...
Nie jest źle, ale do transferu powinno być do 10. Pewnie dostaniesz na zbicie encorn albo metypred ja miałam 22 %Kochane napewno się znacie czy ten wynik jest ok ? Zobacz załącznik 1041952
Nie jest źle, ale do transferu powinno być do 10. Pewnie dostaniesz na zbicie encorn albo metypred ja miałam 22 %
Hej.A ja zaczęłam w nocy krwawic chyba już pozamiatane ...
No taka żywa krew jak na początek okresu. Lekarka kazała leżeć i wstawać tylko na siku. Choć dziwię się że okres mógł przyjść jak jest progesteron wysoki?Hej.
Śliweczka ale co? Żywa krew, dużo??? Plamienia były już tu na forum. Zdarzają się w początkach ciąży. Spokojnie, jedź, sprawdź
Zapytać się możesz nie zaszkodziJeszcze przedemna inseminacja w tym cyklu , ciekawe czy gin mi da encorton
Nie jest źle, ale do transferu powinno być do 10. Pewnie dostaniesz na zbicie encorn albo metypred ja miałam 22 %