reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lekarka mi napisała że mam powtórzyć betę w środę lub w piątek. Myślisz że jest sens? A jeszcze pytanie czy przy zozytywnej becie bolały cię piersi?
Nie mnie nie bolaly. Ani teraz ani w poprzedniej ciazy. Ale duzo dziewczyn tu pisze, ze tak maja.
Wiesz ja z lekarka dyskutowac nie bede. Jak kaze powtarzac to coz, wg mnie wiekszy sens ma robienie tego jutro. Kiedy wogole masz wizyte?

reklama
Nie mnie nie bolaly. Ani teraz ani w poprzedniej ciazy. Ale duzo dziewczyn tu pisze, ze tak maja.
Wiesz ja z lekarka dyskutowac nie bede. Jak kaze powtarzac to coz, wg mnie wiekszy sens ma robienie tego jutro. Kiedy wogole masz wizyte?
11 listopada mam przyjechać do kliniki bo w mojej jest czynne 7 dni w tygodniu. Pisała że wcześniej nie ma sensu bo i tak nic nie będzie widać

Zawsze warto spróbować zadzwonić i zapytać . Nie pamietam w jakie dni przyjmuje w Opolu ale w piątek napewno jest od godziny jakoś 15 do 20. Ja za każdym razem byłam właśnie w piątek i bardzo odpowiadały mi godziny . Ale jest jeszcze jedno ale . Kariotypy pobierają do czwartku jak dobrze pamietam , my byliśmy w piątek wieczorem u niej a w poniedziałek jechaliśmy oddać krew . Tak wiec jeśli będzie chciała Cię zapisać to weź to pod uwagę , tak co zapisze Cię na wizytę żebyś mogła odrazu krew zrobić

Oki dziekuje Ci bardzo[emoji8]

A Ty mamusia jak sie czujesz??:)))
Boje sie że do tej mamusi to jeszcze u mnie długa droga...
Staram się myśleć pozytywnie, ale im więcej transferów tym to jest trudniejsze... Chociaż i tyłek twardszy, nie rozczulam się... co życie da to biorę...

Czuje się dobrze, glaszcze brzuszek i błagam mojego kropka żeby został[emoji173]

A co u Ciebie kochana? Kiedy histeroskopia? Mam nadzieję że te wszystkie badania wniosą coś nowego i krok po kroczku dotrzesz jak najszybciej do celu... Kiedyś przyjdzie i na nas czas[emoji8]

11 listopada mam przyjechać do kliniki bo w mojej jest czynne 7 dni w tygodniu. Pisała że wcześniej nie ma sensu bo i tak nic nie będzie widać
U mnie za kazdym razem serce bylo 24dpt czyli 6t1d, ale wiadomo, ze lepiej jechac pozniej niz za wczesnie.
A klinika, ktora nie ma czynne 7 dni w tyg to dla mnie nieporozumienie, tylko takie powinny miec racje bytu :)
Musisz jeszcze ten tydzien przetrwac
Nie wiem wlacz sobie Friends, Big Bang Theory czy Modern Family albo luzny serial, czytaj ksiazke, ale nie zadreczaj sie. Szkoda nerwow.

Śliwko, jeśli ciągnie Cię w brzuchu na dole to dobry znak :) jak sie denerwujesz weź nospe ale to raczej nie pomoże. Mnie codziennie ciągnie w brzuchu od 4tygodnia. Jestem obecnie w 8t6d a serce bylo widać w 7 tygodniu.

U mnie za kazdym razem serce bylo 24dpt czyli 6t1d, ale wiadomo, ze lepiej jechac pozniej niz za wczesnie.
A klinika, ktora nie ma czynne 7 dni w tyg to dla mnie nieporozumienie, tylko takie powinny miec racje bytu :)
Musisz jeszcze ten tydzien przetrwac
Nie wiem wlacz sobie Friends, Big Bang Theory czy Modern Family albo luzny serial, czytaj ksiazke, ale nie zadreczaj sie. Szkoda nerwow.
Dziękuję za wsparcie :*

reklama
A ile razy betę powtarzałas?
@Śliwka12345 spróbuj czymś się zająć, ten przyrost jest w normie, bez sensu porównywać ile kto ma bhcg, ważne są przyrosty.
Ja robiłam 8, 10 i 13dpt i dzisiaj gin kazał mi zrobić przed jutrzejszą wizyta w Klinice, czyli 21dpt i też mam stresik. Jak mi coś powie co Ci się przyda to dam znać, trzymaj się, uszy do gory

Do góry