Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dokładnie Nie poddajemy się tylko walczymy!!! Aż do skutku!!!Jejku, wspaniała wiadomość. Naprawdę podnosi na duchu . Ważne żeby się po prostu nie poddawać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie Nie poddajemy się tylko walczymy!!! Aż do skutku!!!Jejku, wspaniała wiadomość. Naprawdę podnosi na duchu . Ważne żeby się po prostu nie poddawać
Ja tak miałam, ale tez te progesterony dopochwowe się utleniająDziewczyny czy jak jest zbyt mało progesteronu to się zaczyna plamic?
To nie wiem jak to jest, ja Ci napisalam jak bylo w moim przypadkumój lekarz stwierdził ze wszystko jest w normie . a endokrynolog stwierdził ze jak jest 100% wiecej prolaktyny to za dużo i zmniejsza możliwość zajścia
Ale nigdy tak nie miałam a już trochę go bioręJa tak miałam, ale tez te progesterony dopochwowe się utleniają
Będzie dużo komoreczek[emoji4]Dzisiaj zrobiłam estradiol i mam taki wynik, że głowa mała 15874 pmol/l
Mam nadzieję, że nie będę miała hiperki
Gratulacje, piękny wynik.Dziewczyny dzisiaj 3 weryfikacja bety i 13 dpt wynik 1288 ! Oszaleje ze szczęścia. 12.11 wizyta kontrolna
A jeden zarodek czy dwa? Super wynik a jak u ciebie szła beta?Dziewczyny dzisiaj 3 weryfikacja bety i 13 dpt wynik 1288 ! Oszaleje ze szczęścia. 12.11 wizyta kontrolna