reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Magnezu biorę sporo od dawna a nospe tez teraz brałam i to trzy dziennie ( 3 i 4 dpt) bo tak brzuch mnie bolał. Noe zaszkodzi a może pomoc. Relanium nie brałam i lekarz nic nie mówił ale dziewczyny pisały tez ze mialy. To samo u mnie, transfer radość i trochę stresu a potem to już czarnowidztwo uprawiałam. Trzymam za Ciebie kciuki i informuj na bierząco [emoji3526]
Racja. Nie mam juz wpywu na to co się zadzieje. Czytalam tutaj rozne rzeczy. Byly dziewczyny, ktore nie mialy zadnych objawow a sie udalo, byky takie, ktore mialy bole brzucha i tez się udalo.. obiecalam sobie,ze nie bede się doszukiwac i wschluchiwac w swoje ciało ale jednak jest to silniejsze ode mnie. Czasami sobie myśle, ze taka dobra passa na forum, wiekszosc pisze,ze sie udalo, ze obawiam sie, iz dla nas zabraknie.. Dr powiedzial,ze pierwsze 3 dpt nastepuje implantacja i wtedy oszczedny tryb zycia. Potem nie ma juz zadnych wskazan.
Pocieszczie mnie dziewczyny. Ktora z Was nie miala zadnych objawow a sie udalo??

reklama
Racja. Nie mam juz wpywu na to co się zadzieje. Czytalam tutaj rozne rzeczy. Byly dziewczyny, ktore nie mialy zadnych objawow a sie udalo, byky takie, ktore mialy bole brzucha i tez się udalo.. obiecalam sobie,ze nie bede się doszukiwac i wschluchiwac w swoje ciało ale jednak jest to silniejsze ode mnie. Czasami sobie myśle, ze taka dobra passa na forum, wiekszosc pisze,ze sie udalo, ze obawiam sie, iz dla nas zabraknie.. Dr powiedzial,ze pierwsze 3 dpt nastepuje implantacja i wtedy oszczedny tryb zycia. Potem nie ma juz zadnych wskazan.
Pocieszczie mnie dziewczyny. Ktora z Was nie miala zadnych objawow a sie udalo??
Ja. 2 razy. Zero objawow do 8tc.
Zadnych boli piersi, boli brzucha, plecow, nic.

Nie patrz na inne dziewczyny. Każda jest inna i jej ciało inaczej reaguje :( Mnie bolał brzuch a potem myślałam że mam grypę żołądkowa nie mogłam wyjść z toalety.

Ja z poczatku zero objawowZ poczatku przyrosty bety troszke nie prawidlowe ale pozniej sie okazalo, ze jest w porzadku..czekalismy na serduszko, z poczatku lekarz mowil tylko , ze widzi struktury zarodka Ale po transferze od razu poszlam do pracy , 12 godzin ma nogach czasami cos podnioslam praca na barze..i sie udalo w tym miesiacu przywitamy Naszego Szkraba A tez ruch jest wskazany, bo wtedy macica jest dobrze ukrwiona.

Ja z poczatku zero objawowZ poczatku przyrosty bety troszke nie prawidlowe ale pozniej sie okazalo, ze jest w porzadku..czekalismy na serduszko, z poczatku lekarz mowil tylko , ze widzi struktury zarodka Ale po transferze od razu poszlam do pracy , 12 godzin ma nogach czasami cos podnioslam praca na barze..i sie udalo w tym miesiacu przywitamy Naszego Szkraba A tez ruch jest wskazany, bo wtedy macica jest dobrze ukrwiona.
Musze wiecej spacerować;) zdecydowalam się wziac l4 na 3 dni po crio, zero stresu, wyciagnelam maszyne do szycia i sie relaksuje;) trzymam kciuki za szczescliwe rozwiązanie ;) będziecie mieli najpiękniejsze święta ever ;)

Musze wiecej spacerować;) zdecydowalam się wziac l4 na 3 dni po crio, zero stresu, wyciagnelam maszyne do szycia i sie relaksuje;) trzymam kciuki za szczescliwe rozwiązanie ;) będziecie mieli najpiękniejsze święta ever ;)
Dokładnie spacery jak najbardziej, chyba po transferze dwa dni mialam wolne, potem w pracy juz , tak tez mi zalecil lekarz Mowil ze skutecznosc jest porownywalna czy to lezysz czy siedzisz..oj naprawdę, po 5 latach chodzenia od lekarzs do lekarzs trafilismy i Nasz cud sie urodzi Tez zycze Kazdej z Nas tutaj na forum, szczesliwych zakonczem tej ciezkiej drogi Trzymam kciuki

reklama
Ja robiłam na NFZ i na wynik czekałam bardzo długo , miał być do miesiąca a pobranie było 5.8 a wynik po 45 dniach ROBOCZYCH [emoji23] wiec jeśli zależy na czasie to na NFZ bym nie robiła
Ja w mojej klinice czekałam chyba aż 9 tygodni na wynik, szok. I kilka razy poganiałam lekarkę co z wynikami, bo byłam już w trakcie stymulacji. Wyniki dostałm dzień przed punkcją, masakra jakas ale było wszystko ok

Do góry