reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kochane moje!
chcialam wam zyczyc Wesolych Swiat, spedzonych w cieplym, rodzinnym gronie. A w Nowym Roku duzo radosci, szczescia i spelnienia wszystkich marzen!

chcialam wam jeszcze wszystkim bardzo podziekowac za wsparcie, ktore tu dostalam, wiele cieplych slow oraz te kopniaki w pupe:tak:

Hej dziewczynki

Chciałam Wam tylko powiedzieć, ze właśnie wróciłam od doktora, 31 grudnia mam wizytę w celu potwierdzenia obecności pęcherzyka ciążowego w macicy :-)

Miałam dzisiaj przykre zdarzenie, przewróciłam się na śliskich od śniegu kaflach wprost na kolano prawe. Mam nadzieje, że sobie nic nie zrobiłam bo mnie dość mocno boli.

No a ja niestety ze złymi informacjami...
Dostałam krwawienia... Czekam na konsultacje tel z novum ale chyba to koniec...
niestety chyba te święta nie będą takie cudowne

miliaa poczekaj na info od doktora, Misia, Gienek miały krwawienia a dzieciaczki się rozwijają a u Gienka to już na świecie są. Z tego co pamiętam to MARCIKUK miała krwawienia co m-c w ciąży w dniu spodziewanej miesiączki i jej dzieciaczki też są już na świecie. Nie denerwuj się, stres nic nie pomorze.

Dzwoniłam do novum, kazali leżeć i się nie ruszać absolutnie...
A ja dzis poszłam sobie do apteki, bo się troche lepiej poczułam... Po prostu teraz wiem, ze nie mozna robić nic!
Może to oznaczać poronienie ale nie musi...dupek zwiększony do 3x2
Misia... A ty kochanie jak długo mialas to krwawienie?

miliaa nie martw się to na pewno tylko chwilowe. będzie dobrze, w taki dzień nie może się stać nic złego. trzymam kciuki&&&&&&&&&&

reklama
Miliaa - miałam w nocy takie krwawienie, że toaleta wyglądała, jakby tam kogoś zarżnięto. Potem takie brunatne coś sączyło się ze mnie z dwa dni. Następnie dwa dni się nic nie działo i znowu pociekła ze mnie żywa, czerwona krew. Za każdym razem robiono mi usg i maluch miał się dobrze. To co mi mówili wszyscy lekarze - grunt, by przy krwawieniu nie było bólu. Mnie nie bolało. Ból moze świadczyć o poronieniu. Bez bólu krwawienie raczej niczego złego nie wróży. Jeśli bierzesz jaki clexane lub accard - krwawienia mogą się zdarzać,. Musisz jednak uważać, bo takie krwawienie może świadczyć o powstaniu krwiakówi odklejaniu kosmówki - więc najlepiej leżeć. Ja leżałam dość uczciwie i obecnie nie ma śladów po krwiakach, odklejaniach i od miesiąca nawet nie plamiłam. Trzymam kciuki.

Do góry