reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczynki kochane:).
Wypłakałam morze łez i trochę lepiej się czuję. Nie sądziłam, że ten 3-ci raz tak mocno przeżyję. Wczoraj musiałam mieć poker face w pracy do 16-tej. Koleżanka z biurka obok opowiadała o jakichś ciuchach i butach a mnie tak k...wa serce bolało a musiałam się jeszcze uśmiechać i jej odpowiadać. No ale nie jej wina, nic nie wie. Ja chciałam po prostu być sama w domu i po swojemu to odreagować. Dzisiaj siedzę w pracy z zapuchniętymi oczami ale najgorsze za mną. Jakaś siła kazała mi wejść na forum i jestem w szoku, że tyle kochanych duszyczek (mimo że jestem na forum od niedawna) mnie wspierało. Aż się łezka w oku kręci. Dziękuję Wam jeszcze raz, DAJECIE OGROMNĄ SIŁĘ DO WALKI.
A teraz koniec z płaczem i lamentem, zbieram się do kupy i w grudniu idę na histeroskopię;)
Pamiętaj najważniejsze to się nie poddawać i mieć plan dalszego działania. Kiedyś na pewno będzie dobrze :happy:

reklama
Dzwoniłam przed chwilą do laboratorium i 2 zaplodnione wczesniej zarodeczki dalej się dobrze rozwijają i z tych 3 później zapladnianych komórek jeszcze dwie się zaplodnily...
Mam nadzieję że będą z nich silacze i dotrwaja w komplecie...
Ciesze się bardzo, ze wsszystko jest dobrze :) I trzymam dalej kciuki, żeby wszystkie zostały w komplecie✊✊

Beda je hodować do blastek? Oczywiscie poza transferowana morula w sobote:) Rozumiem, ze bierzesz jednego kropka?

Moja wczorajsza wizyta ze zwyklego usg przekształciła się całkowicie niespodziewanie w prenatalne:cool2: Bo ten sam lekarz miał mi je robic, ale dopiero za 2 tyg. I chyba trochę chciał mieć mnie już z głowy, a trochę obawa była, ze dzidzia może byc już za duża, jak poczekam do ustalonego terminu. A ja byłam chyba w takim szoku, ze nie zdazylam bardzo protestować. Z usg jest wszystko Ok, czekam jeszcze za wyniki z krwi.

Najpierw mega się wkurzyłam, ze to tak wyszło, bo chciałam, żeby m był ze mna, ale potem stwierdziłam, ze to chyba dobrze się tak stało, bo pewnie panikowalabym przed badaniem. A tak to już z głowy:-) :)

I póki co lekarz nie zobaczył nic dyndającego między nóżkami - a przyznaje, ze marze o dziewczynce:)
A to moja dzidzia❤️❤️

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 96
Ciesze się bardzo, ze wsszystko jest dobrze :) I trzymam dalej kciuki, żeby wszystkie zostały w komplecie✊✊

Beda je hodować do blastek? Oczywiscie poza transferowana morula w sobote:) Rozumiem, ze bierzesz jednego kropka?

Moja wczorajsza wizyta ze zwyklego usg przekształciła się całkowicie niespodziewanie w prenatalne:cool2: Bo ten sam lekarz miał mi je robic, ale dopiero za 2 tyg. I chyba trochę chciał mieć mnie już z głowy, a trochę obawa była, ze dzidzia może byc już za duża, jak poczekam do ustalonego terminu. A ja byłam chyba w takim szoku, ze nie zdazylam bardzo protestować. Z usg jest wszystko Ok, czekam jeszcze za wyniki z krwi.

Najpierw mega się wkurzyłam, ze to tak wyszło, bo chciałam, żeby m był ze mna, ale potem stwierdziłam, ze to chyba dobrze się tak stało, bo pewnie panikowalabym przed badaniem. A tak to już z głowy:-) :)

I póki co lekarz nie zobaczył nic dyndającego między nóżkami - a przyznaje, ze marze o dziewczynce:)
A to moja dzidzia❤❤
Super wiadomości :happy: A bobas słodziutki.

Dziewczyny czy któraś z Was miała sytuacje , ze u Waszego partnera nie znaleziono wogole plemników ???? Dodam , ze wcześniej wszystko było super . 2 miesiące temu do pierwszego ivf wyniki były ok . A dziś telefon z kliniki , ze nic nie znaleźli i odwołują inseminacje ...mąż „ odswiezal” nasienie we wtorek .. ale przez ten czas powinien chyba coś „ naprodukowac”... jestem załamana .. i on biedny tez.. drugi raz w życiu widziałam jak płakał.....
Biopsje jąder możecie zrobić i tam często znajdują plemniki ... mój mąż miał robioną

reklama
Ciesze się bardzo, ze wsszystko jest dobrze :) I trzymam dalej kciuki, żeby wszystkie zostały w komplecie[emoji110][emoji110]

A to moja dzidzia[emoji3590][emoji3590]
Piękna kruszynka [emoji173][emoji173][emoji173] gratuluję!

Do góry