reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gotadora, ojej to mozna tak o dwa tygodnie przesunąc? a kiedy twoj M wyjezdza, zaraz po swietach? To sie naczekasz troszeczke.. ale dr napewno wie co robi :tak: Ja ide do niej 27mego i musze zapytac czy dadza mi tym razem antagoniste, bo ostatnio nie mialam :-( a czytam ze krótkie protokoły z antagonista są niby lepsze

Aduś ja brałam tylko ovulastan, więc nie ma kłopotu, po prostu dłużej pobiorę ten ovulastan , mój M wyjedzie zaraz po NRoku i wróci na 27 stycznia

ps. my również będziemy mieć famsi i nacięcie otoczki, ale nacięcie tak czy siak musi być do badania gen.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny a czy wy również miałyście badanie estradiolu, LH i progesteronu na godzine po zrobieniu zastrzyku z gonapeptylu? zastanawiam się gdzie ja ten zastrzyk zrobię, a może poprosić tam u nich pielęgniarkę? chyba poproszę ... mam zrobić to badanie 18 stycznia, wtedy zacznę stymulację

tak :-) 7 stycznia ... muszę jednak wcześniej się pojawić w laboratorium, bo mam być na czczo, oj nie lubie ja bez kawusi jeździć, no ale jakoś dam radę :-) .... czy udałoby się nasze spotkanie na ciut wcześniejszą godzinę? coby moja Almusia za dużo sama nie nabroiła

Gotadora to ty będziesz miec każda możliwa procedurę:szok: oj to musi sie udać :tak:
Jesli chodzi o 7stycznia to ja niestety odpadam bo tego dnia raczej bedzie przypadać mi transfer, a jeśli nie to 7mego wcześniej jestem w pracy :-(

Pojedyncze, 22.12.2012 o 21.58.jpgMadzialenak - a to kawałek mojej choinki. Kawałek, bo w tym roku mam taką do sufitu ( jakieś 2,80) i mega rozłożystą. W tym roku postawiłam na ozdoby drewniane, pierniczki i cukieraski. Może jeszcze jutro dokupię jakieś fajne czerwone bombki. Pasowałyby mi.

Pojedyncze, 22.12.2012 o 22.00 #2.jpg

Ostatnia edycja:
Gotadora, Madzialenak, Aduś, ja 7 stycznia pracuję do 17:00. Najszybciej mogłabym być o 17:15, no chyba, że uda mi się zamienić z którąś koleżanką. Byłoby fajnie-kolejne spotkanie :-)

Kinga, przepiękna choinka. A czerwone bombki dodadzą jej tylko dodatkowego uroku :-)

reklama
dziewczyny a czy wy również miałyście badanie estradiolu, LH i progesteronu na godzine po zrobieniu zastrzyku z gonapeptylu? zastanawiam się gdzie ja ten zastrzyk zrobię, a może poprosić tam u nich pielęgniarkę? chyba poproszę ... mam zrobić to badanie 18 stycznia, wtedy zacznę stymulację

Koniecznie poproś pielęgniarkę. Przecież one od tego tam są :-)

Do góry