Śliwka12345
Fanka BB :)
A biochemiczne już też miałaś kiedyś? Też masz zlecony accofil?No ja mam podobnie.. BX i tylko 2 Ds i 5 braków DS
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A biochemiczne już też miałaś kiedyś? Też masz zlecony accofil?No ja mam podobnie.. BX i tylko 2 Ds i 5 braków DS
Miałam ostatnio biochemiczna i 7 lat temu przy drugim podejściu, 3 cię się udało. W Poniedziałek będę u doc P to się okaże co mi zleciA biochemiczne już też miałaś kiedyś? Też masz zlecony accofil?
Ja Cię pamiętam też staramy się o rodzeństwo. Niestety w kwestii leków nie pomogę, ja po transferze miałam ostatnio znaczy we wrześniu luteine i prolutex. Też się może wyrobię na transfer w listopadzie.Dziewczyny pewno nikt mnie tu nie kojarzy - i dobrze. To znaczy ze wszystkie przeszły do ciężarówek mam pytanie odnośnie leków po transferze. Chcemy w listopadzie podchodzic po rodzeństwo i jakos nie chce teraz lutinusa. Czy ultrogesan dalej ma dobre opinie, jak z dostępnością w aptekach bo wiem że to w Czechach jest dostępne ale kiedyd można bylo zamawiać przez internet. Dla mnie nie ma problemu podjechac do Czech bo mieszkam blisko tylko czy on jest w każdej aptece czy trzeba zamówić
Ja mialam lutinus ale już go nie chceJa Cię pamiętam też staramy się o rodzeństwo. Niestety w kwestii leków nie pomogę, ja po transferze miałam ostatnio znaczy we wrześniu luteine i prolutex. Też się może wyrobię na transfer w listopadzie.
A my sie szczepimy i mamy zrobić miesiąc przerwy między transferem a ostatnim szczepieniem. Ostatnie szczepienie w poniedziałek i to mi sie w sumie ładnie z okresem zgra. Mnir już te leki, zastrzyki przerazaja nie mowiac o dolarachJa Cię pamiętam też staramy się o rodzeństwo. Niestety w kwestii leków nie pomogę, ja po transferze miałam ostatnio znaczy we wrześniu luteine i prolutex. Też się może wyrobię na transfer w listopadzie.
Hej.Hej a jakie bierzesz leki na obniżenie?
Dzięki. Znalazłam u siebie synevo.Nie wiem skąd jesteś, ale jakby z okolic Warszawy to IMK można zrobić w Petra Medica, w diagnostyce na Prymasa Tysiaclecia, Synevo, może jeszcze Salve Medica...
ANA zrobisz w diagnostyce. Na początek robi się zwykle ANA 1 jakby wyszło dodatnie to dopiero ANA2 i 3
W Cieszynie w aptece w kauflandzie mają zawszeDziewczyny pewno nikt mnie tu nie kojarzy - i dobrze. To znaczy ze wszystkie przeszły do ciężarówek mam pytanie odnośnie leków po transferze. Chcemy w listopadzie podchodzic po rodzeństwo i jakos nie chce teraz lutinusa. Czy ultrogesan dalej ma dobre opinie, jak z dostępnością w aptekach bo wiem że to w Czechach jest dostępne ale kiedyd można bylo zamawiać przez internet. Dla mnie nie ma problemu podjechac do Czech bo mieszkam blisko tylko czy on jest w każdej aptece czy trzeba zamówić