reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro muszę iść na morfologie z racji przyjmowane go accofilu i to będzie 6dpt myślicie że to za szybko ma betę?
Trochę za wcześnie, jak miałaś zastrzyk to beta niewiele Ci jeszcze powie,tylko się będziesz stresować i czekać na kolejny dzień. Ale tak przy okazji to kuszące i wtedy ten wynik z 6dpt będziesz mogła porównać z kolejnym np. 7/8 dpt i wtedy będzie już raczej wiadomo. Ja bym zrobiła, tylko nie stresuj się wynikiem jaki by nie był czy wysoki czy niski, bo jest wcześnie

W Invikcie jest taka teoria że w 6dpt blastki beta powinna być już dwucyfrowa przy prawidłowej ciąży
No ale bez wspomagaczy typu pregnyl czy ovitrelle. Bo jak wychodzi nawet dwucyfrowa po zastrzyku to nie wiadomo do końca ile tego jest z zarodka a ile z zastrzyku. Ale potwierdzam, miałam w życiu raz pozytywną betę, w 6dpt bez zastrzyku było 32.Potem już nigdy. Ale liczę że jeszcze raz się kiedyś uda

Trochę za wcześnie, jak miałaś zastrzyk to beta niewiele Ci jeszcze powie,tylko się będziesz stresować i czekać na kolejny dzień. Ale tak przy okazji to kuszące i wtedy ten wynik z 6dpt będziesz mogła porównać z kolejnym np. 7/8 dpt i wtedy będzie już raczej wiadomo. Ja bym zrobiła, tylko nie stresuj się wynikiem jaki by nie był czy wysoki czy niski, bo jest wcześnie
Nie miałam zastrzyku :)

No ale bez wspomagaczy typu pregnyl czy ovitrelle. Bo jak wychodzi nawet dwucyfrowa po zastrzyku to nie wiadomo do końca ile tego jest z zarodka a ile z zastrzyku. Ale potwierdzam, miałam w życiu raz pozytywną betę, w 6dpt bez zastrzyku było 32.Potem już nigdy. Ale liczę że jeszcze raz się kiedyś uda
Ja 7 dpt miałam 15. zakładam że 6 dnia mogła być jeszcze niższa. Szkoda kasy, lepiej nieco później robić. Choć wiadomo kto by tam wytrzymał:)

A jak myślisz kiedy najwcześniej robić betę jak w dniu transferu blastki będę brała pół zastrzyku ovitrelle?

reklama
Do góry