Śliwka12345
Fanka BB :)
Czyli zmiana kliniki?No to ja też w srode moja druga stymulacja, transfer drugi, źle wspominam efekty pierwszej stymulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli zmiana kliniki?No to ja też w srode moja druga stymulacja, transfer drugi, źle wspominam efekty pierwszej stymulacji
Zrobiłaś wszystko co mogłaś, teraz to czekanie jest najgorsze. Będzie co ma być. Niech się uda tym razem!!!Trzymaj się cieplutko. Też bym już chciała czekać, ale u mnie dopiero 5 dzień cyklu, więc jeśli nic się nie zmieni to jeszcze jakieś 2 tygodnie i też będę czekać na szpilkach jak Ty teraz.Ja ostatnim razem jak nic nie czułam to faktycznie nic nie było... Ale czy mogłabym zrobić jeszcze coś więcej? Co ma być to będzie. I tak już wczoraj pół wieczora przeryczalam
Ja miałam dozylnieMam do was pytanie, w jaki sposób podawana jest narkoza w Polsce?
A co tam jak szaleć to szalećhehehehe to szalejesz
Powiem Ci moja droga bardzo dużo o tym czytałam i w skrócie jest to pic na wodę, fotomontaż. Złogi Ci się nie zrobią, możesz przyjmować 10000 jednostek na 1 kg masy ciała (nie, nie pomyliłam się). Jest to informacja z książki dla studentów medycyny z lat 80. Ponieważ teraz 2000 to „wystarczająco”. A jeżeli ktoś ma za niską wit D, która steruje Ok 3 tys genów to ta dawka nie podniesie Ci jej za żadne skarby. Oczywiście należy ją spożywać z tłuszczami i z wit K2MK7. Dla przykładu- kobieta karmiąca piersią powinna spożywać min 10000 dziennie, w takim wypadku przekazuje dziecku 1000 dziennie, czyli nie za mało, nie za dużoWiesz, ze nadmiar witaminy D moze prowadzic do zlogow w nerkach?
Zbadaj sobie najpierw poziom 25ohd, czyli wit D3. Oczywiście, że powinni przyjmować.Nie strasz dziewczyny. Jestem zdania ze wszystko ma swoje granice i ma swoj umiar. Tak samo mozemy sie zastanowic do czego moze doprowadzic branie np sterydow, czy innych lekow w nadmiarze ktore niestety musmimy brac nie bedac do konca pewne swojej słuszności. Ja tez uwazam ze 4000 spokojnie wystarczy. Sama bralam tylko 2000. Czy nai mężczyźni tez powinni brac wit D w wiekszej dawce czy to nie ma wpływu?
Ja miałam dozylnie