reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Miałam podobnie bo za dużo czytałam. Zostaw ten komputer zrób ciacho i ciesz się chwilą zanim przyjda wymioty
Sama zlapalam sie na tym ze za duzo czytam i to ma taki wplyw. Postanowilam przestac. A kiedy u Ciebie przyszly wymioty ? Poki co mam problem z wszechogarniajacyn uczuciem zimna i czesto przechodzacyni ciarkami po calym ciele.

reklama
Sama zlapalam sie na tym ze za duzo czytam i to ma taki wplyw. Postanowilam przestac. A kiedy u Ciebie przyszly wymioty ? Poki co mam problem z wszechogarniajacyn uczuciem zimna i czesto przechodzacyni ciarkami po calym ciele.
Zaczęłam bardzo szybko chyba od 4tc a koniec 16/17 tc ( tak 3 lub 4 razy dziennie :) . Obecnie 23 tc i czasami jeszcze biegam :)

Ooo to ciekawe.. bo ja mam ciągle bóle brzucha, ale mówią ze to zespół jelita drazliwego. Napisz proszę jak to genetyczne badanie się nazywa:)
Przez test dna możesz zrobić to badanie genetyczne, ale jeśli wyjdą pozytywne te geny to i tak trzeba dalej diagnozowac.
Gastroskopia i biopsja by najlepiej pokazaly czy jest celiakia czy nie.
Screenshot_20191014-122858.jpeg
Screenshot_20191014-122711.jpeg

Nie chodzi o wystrzelenie, już hest ich za dużo i punkcji nie będzie.
Aaaaa teraz zrozumiałam tez o co chodzi ... czyli jak 4 nawet urosną to ich przy takiej liczbie nie pobiorą ? Jak to jest Th masz za dużo ja mam maks 4 i są słabej jakości ... czemu tak się po połowie nie rozłoży ... byłoby idealnie co ?

reklama
Do góry