Liliana87
Fanka BB :)
Aaa ;( kurde !Nie chodzi o wystrzelenie, już hest ich za dużo i punkcji nie będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa ;( kurde !Nie chodzi o wystrzelenie, już hest ich za dużo i punkcji nie będzie.
Wiesz może będziesz przykładem pięknej ciąży takiej bezobiawowej jak w filmach Zero wymiotów, piękne włosy i paznokcieJa chcialabym miec objawy i wymiotowac wtedy mialabym namacalny dowod ze tak w brzuchu cos jest. A tak buba...
Zprawdze w domu i dam znać bo teraz w pracy jestem jak coś to się przypominajOoo to ciekawe.. bo ja mam ciągle bóle brzucha, ale mówią ze to zespół jelita drazliwego. Napisz proszę jak to genetyczne badanie się nazywa
Nie licze na toWiesz może będziesz przykładem pięknej ciąży takiej bezobiawowej jak w filmach Zero wymiotów, piękne włosy i paznokcie
Ciekawa bo takich przytykow do elektoratu PIS I samego prezesa było tu duzo więcej, to dlaczego nagle oskarżenie o obrażanie innych jest skierowane wobec mnie? Już dość mamy pod górkę z iVF w Polsce , napisałam że to stereotyp bo oczywiście to są tylko statystyki i większość to nie znaczy wszyscy! Znam dużo osób że wsi która nie cierpi polityki PISu i też mi przykro że są wrzucani do jednego wora...A mi jest przykro, że kogoś ze wsi, z niskim wykształceniem czy osoby w jakimś tam wieku nazywa się 'ciemnotą'... trzeba się trochę szanować bez względu na poglądy...
I żeby nie było też jestem absolutną przeciwniczką P..S i zgadzam się z Wami, ale można się wypowiadać bez obrażania innych. I pamiętajcie że punk widzenia zależy od punktu siedzenia...
Napisałam ogólnie a że akurat pod Twoim postem to może dlatego że był najmocniejszy...Ciekawa bo takich przytykow do elektoratu PIS I samego prezesa było tu duzo więcej, to dlaczego nagle oskarżenie o obrażanie innych jest skierowane wobec mnie? Już dość mamy pod górkę z iVF w Polsce , napisałam że to stereotyp bo oczywiście to są tylko statystyki i większość to nie znaczy wszyscy! Znam dużo osób że wsi która nie cierpi polityki PISu i też mi przykro że są wrzucani do jednego wora...
Najmocniejszy to może Twoje zdanie. Mi się nie podoba że jesteśmy nazywani gorszym sortem i że my i nasze dzieci będziemy wiele lat spłacać długi po tym rządzie..oraz to jak się szykanuje dzieci poczęte przez IVF...Napisałam ogólnie a że akurat pod Twoim postem to może dlatego że był najmocniejszy...
Myślę że nie jednej z nas rodzice, siostra czy brat głosowali na PiS i to ich sprawa my na to wpływu nie mamy...
Mi się nie podoba to że są tak nazywani i tyle...
Wysoki poziom homocysteiny – dlaczego warto zrobić badanie MTHFR?Najczęstszą genetycznie uwarunkowaną przyczyną umiarkowanej hiperhomocysteinemii jest polimorfizm genu kodującego MTHFR. Jest to mutacja punktowa, polegająca na zamianie cytozyny na tyminę w pozycji 677 (C677T), prowadząca do zamiany alaniny na walinę. [1]