reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak jest w przypadku jeśli jest nietolerancja na gluten, alergia na gluten lub jeśli występuje celiakia. W innych przypadkach stosowanie diety bezglutenowej jest zbędne i uleganie modą. Sam twórca diety bezglutenowej po około 2 latach, po dokonaniu badań wycofał się ze swoich wcześniejszych teorii, które świadczyłyby ,że gluten szkodzi ludziom zdrowym.
Tylko że ja mam potwierdzona celiake więc muszę się stosowac
@Gość gość ANNA @Śliwka12345 Dziewczyny A które parametry trzeba zrobić na nietolerancję glutenu, bo jest ich kilka a chciałam zrobić badanie.

Załamuje mnie nasze społeczeństwo dziewczyny czytam dzisiaj cały dzień co piszecie o ciążach wokół Was i ja przyznam bez bicia ... znoszę to tragicznie. Przyjaciółka, koleżanka i współpracowniczka jak mi oznajmiły ,nie mając pojęcia o mojej sytuacji, wyłam bez opamiętania i nie potrafiłam tego zrozumieć. Wyłam i była wściekła! Oczywiście z całego serca życzę im jak najlepiej ale złość i rozpacz jaka temu towarzyszy jest ogromna. Wytrwałości dla nas Dziewczyny !

Załamuje mnie nasze społeczeństwo dziewczyny czytam dzisiaj cały dzień co piszecie o ciążach wokół Was i ja przyznam bez bicia ... znoszę to tragicznie. Przyjaciółka, koleżanka i współpracowniczka jak mi oznajmiły ,nie mając pojęcia o mojej sytuacji, wyłam bez opamiętania i nie potrafiłam tego zrozumieć. Wyłam i była wściekła! Oczywiście z całego serca życzę im jak najlepiej ale złość i rozpacz jaka temu towarzyszy jest ogromna. Wytrwałości dla nas Dziewczyny !
Wiesz, wydaje mi się ,że mamy prawo być mega wściekłe, zrozpaczone, wyć itd, ale po tym trzeba jakoś z tym żyć.Bo tak na prawdę co nam to da? tylko dodajemy sobie przez to jeszcze więcej nerwów i się zatruwamy :(

A już myślałam ze tylko ja tak mam :(

reklama
Hej, dla Ciebie również zaswieci słońce, rodzicielstwo to nie wyścig, kto pierwszy w ciąży. My mamy swoją drogę, nie znaczy, że jesteśmy gorsze. Może warto z kims porozmawiac, kto Cię wesprze? :)

Do góry