Liliana87
Fanka BB :)
Zobacz jak to jest, tak bardzo juz poznalysmy swoj organizm od podszewki, cykle, owulacje, wyniki, normy srormy i dupa blada... trzeba sobie tlumaczyc, ze to nie bez przyczyny.. czekamy na najpiekniejsze i najwspanialsze dzieci pod słoncem oczywiscie wszystkie my tutaj, i te w krzakach tez taką twardą dupe bedziemy mialy po tym wszystkim, ze nasze wnuki będą na nas mówiły "power babka" ;D Trzymam kciuki, wspieram i myslami otaczam !!!Życzę Ci oby któryś z mrozaczkow okazał się największym szczęściem [emoji8][emoji173]️[emoji110]
Ja tez rzadko zaglądam bo ostatnio zmieniłam godziny pracy i jakby na nic nie mam czasu [emoji33]
Jestem pod opieka ginekologa ale u siebie na miejscu
Miałam monitoring i wychodzi ze moja owulacja jest duzo szybciej niż myśleliśmy
Progesteron niestety nie powala a @ się rozregulowała i ostatnio przyszła po 19 dniach [emoji20]
W planach mamy stymulację na clo albo etruzilu ( lekarz skłania się bardziej ku temu drugiemu )
Endo co cykl jest piekne i owulka potwierdzona a czemu się nie udaje ... tego nie wie nikt
Niestety teraz tez sobie z cukrem pofolgowalam a wiem ze to nie jest dobrze
Najgorsze ze kolejne trzy osoby w moim kręgu są w ciąży.
Gratuluje im z całego serca ale od środka czasem mnie wkurza ze ktoś nie planuje a tu bęc i jest ciąża
Ale musimy wierzyć Kochana ze w końcu się uda !!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️