kwiatuszekq20
Fanka BB :)
milia kup sobie odżywke henna wax
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kazda z nas analizuje doglebnie, bez wzgledu na to na jakim jest etapie, to dobrze, ze ci zalezy!ja analizuje kazdą rzecz dogłebnie i moze w tu jest mój błąd.. Dziekuje jeszcze raz slowa otuchy, pamietam kilka dziewczyn z tego forum, ktore mialy kilka komorek tylko i oczekuja blizniakow .. ja od 11 lat marze chociaz o jednym :-( Boje sie ze pozostanie to tylko marzeniem, wierzyłam ze do 30tki mi sie uda ale zostaly mi tylko... 2.5 miesiąca :---(
Kochana ja prowadze od wielu lat salon kosmetyczny, wiec na codzien mam kontakt z babeczkami ;-)sznurki...moze to od tylu hormonow ktore bierzemy..no ale ja przeczytalam gdzies na necie, ze w ciazy to wlosy sa piekne i wrecz przeciwnie robi sie ich wiecej...a tu...
az sie boje...moze zbadac sobie jakas prolaktyne albo tarczyce...
hej.. od dzis się kłuje menopurem, ale załamałam się i przestaje wierzyc w sens tego wszystkiego, lekarz dziś zobaczył w sumie tylko 5 pęcherzyków antralnych :---( jeszcze tydzień temu widział 7, jak to możliwe?? powiedział że szału nie ma... ciągle coś, jak ma się wogóle udać :-( Przepraszam was za te smuty, nie wiem poprostu co jeszcze się dowiem, co jeszcze się spe****.. nawet nie wiem czy będzie co transferowac tym razem?? tyle czasu, czekania i kasy na marne? To będą moje najgorsze święta i jeszcze gorszy Nowy Rok może jutro będzie mój koniec świata to skończy się ta moja beznadziejna walka przez tyle lat
Dziewczyny czy wam tez liczyl dr pecherzyki i nagle po paru dniach bylo mniej?? nie wiem o co juz chodzi :-(
Przy poprzednim protokole krótkim bylo niby 6 pecherzykow a przed punkcją pojawilo sie 9.. jak to powiedzialam dzis lekarzowi to mi powiedzial ze nie ma co liczyc zeby nagle bylo ich wiecej, a jak zapytalam to co mam sie wycofać w tym cyklu, to mi odpowidział że przecież moge
W czwartek mam wizyte u dr Gotadory to moze od niej uslysze cos milszego :-(
Mmonika81 - betkę masz super. Nie tylko dobrą. Powinna rosnąć 66% co 2 dni, a Twoja bez liczenia widać, że mega urosła.Dziewczynki, przepraszam, że się wtrącę, chciałabym zapytać, czy beta w 19 dpt w wysokości 2898,0 mlU/ml, to prawidłowy wynik? W 12 dpt wynik 109, w 14 dpt miałam wynik 287 i podane dwa zarodki.
Kinga ogromy szacun za Twoja siłę której mi jest brak, piszesz o depresji a ja o niej wiem ale niestety nie chciano mi dać leków żeby nie zaszkodzić próbom in vitro. Jednak bez poprawy psychiki ciężko jest walczyć dalej, na szczęście jesteście WY. wtedy kiedy ja miałam ta jedną właściwą tak jak ty ostatnio, zawędrowała do jajowodu a tak to 'było by już z głowy' jak to mówią mi lekarze Mówią jeszcze że wyjątkowego pecha miałam.. Ty z podejścia na podejście jesteś coraz bliżej więc trzecia próba będzie ta właściwa ;-)
dziewczyny, czy wam tez tak wypadaja wlosy na poczatku ciazy? ja wyjmuje ich garscie, a na dodatek mam dlugie wlosy, wiec tym bardziej to masakratycznie wyglada