ilmenau
Fanka BB :)
Dzwoniłam jeszcze raz,jutro mam mieć wynik ,inny lekarz wyda mi wynik,jednak można.Chory system...
Tylko to powinno wyjść od nich, a nie ze ty musisz o to walczyć... Wiem, że szukasz przyczyny, ale przyczyną może być wszędzie - mogą to być leki a może to być zupełny przypadek... Ty dla swojego dzidziusia zrobiłaś wszystko co mogłaś, reszta jest w gestii natury i lekarzy
Czy moze orientujecie sie kiedy powinno sie odstawic encorton jesli beta wyszla pozytywna ? Wczoraj bylam u lekarza, zrobilam druga bete wynik 2005 15 dpt. W 13 dpt bylo 880 tylko lekarz chce abym przyjmowala encorton jeszcze dwa tygodnie do potwierdzenia bicia serduszka. Co o tym myslicie ?
Ja miałam 10 mg i odstawialam po serduszku, przez tydzień bralam po 5mg i potem kilka dni po 2.5 mg
Hej dziewczyny . Jestem 7 dni po criotransferze 5 dniowej blasty, myślicie ze ma sens robić jutro betę ? Czy lepiej czekać do poniedziałku ?Kurcze kusi mnie juz zrobić , a z drugiej strony wiem ze lepiej było by zaczekać do poniedziałku
W 8 dpt przy blastce już powinno coś byc, zakładam nawet ze beta może być dwucyfrowa. Tak więc