reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Śliwka12345 Dokładnie duże ma znaczenie co pisze na fakturze. Konsultacji medycznej mogą nie wrócić ale jeśli jest dopisane badanie transwaginalne pokrywają koszt. Ja bardzo się przygotowałam przez ivf jeśli chodzi o koszta,ubezpieczenia i refundacje z czystej ciekawości i oszczędności

@Śliwka12345 wiem że niektórzy jako wizytę wypisują na fakturze tez wlewy itd. Zależy od kliniki i lekarza. Fajnie że ten temat wyszedł bo serio może to pomóc finansowo. I niektóre miasta finansują procedurę tj. Częstochowa, Warszawa do końca 2019 można uzyskać pomoc, Łódź,Gdańsk, Wrocław, Bydgoszcz i Szczecin. Nie znam zasad ale warto poczytać jeśli to wasza okolica.
Niestety moja nie :(

@Śliwka12345 Dokładnie duże ma znaczenie co pisze na fakturze. Konsultacji medycznej mogą nie wrócić ale jeśli jest dopisane badanie transwaginalne pokrywają koszt. Ja bardzo się przygotowałam przez ivf jeśli chodzi o koszta,ubezpieczenia i refundacje z czystej ciekawości i oszczędności
U mnie zawsze mówią że to to i tamto można było zrobić tu czy tam gdzie oni mają podpisana umowę i że nie zwrócą kasy...

Załączniki

• Screenshot_2019-10-10-09-18-09.png
    Screenshot_2019-10-10-09-18-09.png
    45,3 KB · Wyświetleń: 40
I za to lubie to forum ! Mimo, ze czesto sie nie udzielam to codziennie na biezaco czytam. Skarbnica wiedzy ! Bez was pewnie bym nie wiedziala tyle co wiem o mozliwosciach in vitro. A o zwrocie kosztow przez ubezpueczyciela to juz w ogole pierwszy raz slysze : D

reklama
Do góry