reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dziewczyny czy są jakieś dziewczyny, które po niedzieli nią a zrobic beta? Jak się czujecie?
[/QUOTE]

Hello. Ja robi jutro. Wiem, że będzie beta zerowa.

A czy to z racji nie wydolności szyjki?
Tak szyjka poszła do zera w 24 tc. Jeszcze na izbie przyjęć zrobili mi test na wody płodowe i okazał się pozytywny. Worek owodniowy się zasklepił. Cały crzas byłam w szpitalu i CC w 37+1. Dodam jeszcze że kompletnie nic nie czułam. Wszystko okazało się na nieplanowanej wizycie u ginekologa.

Dzień dobry dziewczyny czy są jakieś dziewczyny, które po niedzieli nią a zrobic beta? Jak się czujecie?
Hej, ja jutro ide robic to bedzie 13 dpt. Czasami bardzo boli mnie brUch jak na okres a czasami bola mnoe jajniki. Ogolnie od poczatku po transferze brzuch i jajniki bola. Nie wiem co o tym sadzic. A Ty jak sie czujesz ?

@sylwia113 @OlaMaKota1234 matkooo to trzymam za was kciuki. Ja dopiero w piątek. Co do mnie to od 2 dot ciągnęła mnie lewa pachwina aż do 7 dpt wiec boje się ze tylko jedna ‍♀️ w piątek przestała. I piersi miałam takie wielkie bombastiki W sobotę wieczorem zakul mnie lewy jajnik a dziś rano dziwnie mnie ten jajnik bolał i chwile było takie uczucie jak przed @. Leze cały dzień i się uspokoiło. Ale piersi jakby mniej nabrzmiałe.Mam mega wzdęcia od tygodnia jak nigdy uwierzcie mi wstyd wyjsc do ludzi! Ahahaha wiem wiem reszta powie że ze świrowałam i nawet pierdzioszki sa dla mnie dziwne ale tylko wam moge się wygadać. Czy bol jednej pachwiny to norma? Ktoś miał podobne objawy? Boje się bo to mój 4 transfer i raz miałam ciąże biochemiczną ale nigdy się nie czułam jak teraz Ktoś może pomóc?

@sylwia113 @OlaMaKota1234 matkooo to trzymam za was kciuki. Ja dopiero w piątek. Co do mnie to od 2 dot ciągnęła mnie lewa pachwina aż do 7 dpt wiec boje się ze tylko jedna ‍♀ w piątek przestała. I piersi miałam takie wielkie bombastiki W sobotę wieczorem zakul mnie lewy jajnik a dziś rano dziwnie mnie ten jajnik bolał i chwile było takie uczucie jak przed @. Leze cały dzień i się uspokoiło. Ale piersi jakby mniej nabrzmiałe.Mam mega wzdęcia od tygodnia jak nigdy uwierzcie mi wstyd wyjsc do ludzi! Ahahaha wiem wiem reszta powie że ze świrowałam i nawet pierdzioszki sa dla mnie dziwne ale tylko wam moge się wygadać. Czy bol jednej pachwiny to norma? Ktoś miał podobne objawy? Boje się bo to mój 4 transfer i raz miałam ciąże biochemiczną ale nigdy się nie czułam jak teraz Ktoś może pomóc?
jakkolwiek dziwnie to zabrzmi - pierdzioszki to dobry znak :p kciukasyyyy ;×

reklama
Tak szyjka poszła do zera w 24 tc. Jeszcze na izbie przyjęć zrobili mi test na wody płodowe i okazał się pozytywny. Worek owodniowy się zasklepił. Cały crzas byłam w szpitalu i CC w 37+1. Dodam jeszcze że kompletnie nic nie czułam. Wszystko okazało się na nieplanowanej wizycie u ginekologa.
Ojej.. Straszne to co przeszlas! Do tego 13 tyg w szpitalu ! A czy dawali Ci ten lek na powstrzymanie skurczy do końca ciąży, nie pamiętam jak się nazywał ale ja go od 23tc brałam do końca.. u mnie na wizycie w 23tc okazało się że szyjka za krótka, tydzień w szpitalu, założony szew potem plackiem w domu 1.5 miesiąca i zaczęłam chodzić po 30 tc .. Szew na szczęście dał radę, CC w 38 tc. A mówił Ci lekarz co profilaktycznie w następnej ciąży? mnie jak się uda to założenie szwu do 14tc czeka, ale nie wiem czy ten lek przeciw skurczów też.. dobrze że to wszystko się dobrze skończyło!

Do góry