reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Wam, dziewczyny jak się czujecie po OVARINIE? niby to tylko suplement diety ale mnie po 4tabl boli w klatce piersiowej.
Na ulotce dawkowanie zalecane to 2tabl a ja mam 2x2.
Zaobserwowalyscie u siebie jakieś pozytywne skutki takiej suplementacji?

Dopiero teraz przy 3procedurze zekarz zalecił jakieś specyfiki, wcześniej się śmiał że mogę się amolem smarować.

Bralam go wieeele miesiecy i poza tym ze mi sie ladnie cykl podregulowal - nie dzialo sie nic... to witaminy z gr B i kwas foliowy
A nic innego nie bierzesz???

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana bardzo mnie cieszy twoja postwa :) Bedziemy szły podobnym krokiem. Ja tez grudzien, styczen pełna stymulacja. Bedziemy sie wspierac. zobaczysz jeszcze sie uda :)

Bede Wam towarzyszyc... ale nie wiem czy juz styczen zaczniemy cos robic... choc tak mi ciezko czekac.. zaczniemy drugie pelne podejscie tylko dr P po drodze 29 listopada.
Mam ciagle sny - ostatni przed okresem - ze mialam dwie kreski na tescie i nawet beta pokazala sie na tescie zwyklym ok 44 [emoji23][emoji23][emoji23]
Uczucie okropne kiedy sie budzisz i okauzje sie ze Cie to zajebiscie meczy i siedzi w glowie, ale niestety to nieprawda.
Kochane moje trzymajmy sie dzielnie...[emoji175]
Choc momentami jest mega ciezko...

Hej Dzoanna a obserwuje z krzaków.

Aktualnie jestem na etapie wywoływania okresu (czekali do 42dc żeby wywołać) i potem po usg w 2 dc zaczynam drugie podejście do stymulacji. Dziś 50dc prawie 2 miesiące na okres czekam. Robiła usg w zeszłym tyg i zero oznak owulacji - czyli tak jak im od początku trabilam...

A poza tym nic nowego u mnie.

A dostaniesz teraz inne leki do stymulacji?? Kochana, jestes blisko, trzymam kciuki[emoji173]️

Hej dziewczyny:)

Chciałam Wam przedstawić mojego bąbelka, którego serduszko dziś słyszałam po raz pierwszy[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Cudowne uczucie i zycze, żeby każda z Was wkrotce go doświadczyła. Maluszek ma centymetr i data planowanego porodu wychodzi mi na 20.05. Choć o tym jeszcze zupełnie nie myśle, bo wiem, ze długa droga przede mna.

Ja generalnie srednio się czuje, bo cierpię na tzw śpiączkę ciążowa i spalabym cały dzień i wszędzie:) Ale to wszystko nie jest ważne, najwazniejsze ze dzidziuś rosnie jak powinien.

Gratuluje wszystkim którym się udało, tule mocno te którym ten raz nie okazał się szczęśliwy, a czekającym na swój czas zycze dużo cierpliwosci i pamiętajcie, ze w końcu każda z nas zostanie upragniona mama[emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 1029790
Cudowny bąbelek[emoji173][emoji173][emoji173]
Śpij kochana do woli, odpoczywaj, ciesz się z tego co tu i teraz...
My cieszymy się razem z Tobą i ustawiamy w kolejce po naturalne cudeńka... Ciekawe którą będzie następną szczęściarą ... ?
Buziaki[emoji8][emoji8]

Bralam go wieeele miesiecy i poza tym ze mi sie ladnie cykl podregulowal - nie dzialo sie nic... to witaminy z gr B i kwas foliowy
A nic innego nie bierzesz???
Biorę jeszcze euthyrox, Metformine, dhea i q10,oprócz euthyroxu wszystko na poprawę jakości jajek.
Ale godz od zazycia OVARINU obserwuje u siebie takie bóle, wczoraj zmniejszyłam dawkę i było lepiej.

A dostaniesz teraz inne leki do stymulacji?? Kochana, jestes blisko, trzymam kciuki[emoji173]️

Te same ale inna dawka, zmienili mi tylko zastrzyk ten co hamuje pękanie pęcherzyków ale nie pamietam nazwy bo są w domu a ja w pracy. Także dalej jadę na Rekovelle tylko zamiast dawki 10, będzie chyba 7,33

Czekam teraz na okres bo skończyłam dziś duphaston na wywołanie, 52dc i marze żeby już zacząć nowy cykl.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

Już październik! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-10-07 sylwia113 beta!!!!!!!
2019-10-08 goffa13 wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-10-11 Netiaskitchen beta!!!!!!!
2019-10-11 Witamitawegaminka wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu

Dzisiaj pustki nic się nie dzieje :(

Kogo dopisać do kalendarza? USG? Beta?

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

Już październik! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-10-07 sylwia113 beta!!!!!!!
2019-10-08 goffa13 wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-10-11 Netiaskitchen beta!!!!!!!
2019-10-11 Witamitawegaminka wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu

Dzisiaj pustki nic się nie dzieje :(

Kogo dopisać do kalendarza? USG? Beta?
u mnie w domu tez przestalo sie dziac:yes: doslownie odeszla mi energia jakby baterie sie rozladowaly ..dzis nie sprzatam i nawet nie gotuje,gdzie jestem pedantka i balagan w domu to balagan w glowie a przy moim mezu jak wraca z pracy to odrazu jest haos haha. Ciagle bym spala,nie mam sil wychodzic z pizamy, malowac sie ,doslownie nic. Wstaje za potrzeba ,zjesc i sie napic haha mam nadzieje ,ze wroci mi energia bo ktos musi w tym domu robic:):):)

u mnie w domu tez przestalo sie dziac:yes: doslownie odeszla mi energia jakby baterie sie rozladowaly ..dzis nie sprzatam i nawet nie gotuje,gdzie jestem pedantka i balagan w domu to balagan w glowie a przy moim mezu jak wraca z pracy to odrazu jest haos haha. Ciagle bym spala,nie mam sil wychodzic z pizamy, malowac sie ,doslownie nic. Wstaje za potrzeba ,zjesc i sie napic haha mam nadzieje ,ze wroci mi energia bo ktos musi w tym domu robic:):):)
A leż kochana ile wlezie :) jeszcze się nalatasz :*

reklama
Nie przejmuj się Majdanowa nie wpadnie sprawdzić porządku :) Leż i odpoczywaj :) Każdemu należy się Dzień Księżniczki :)

Do góry