reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Wam, dziewczyny jak się czujecie po OVARINIE? niby to tylko suplement diety ale mnie po 4tabl boli w klatce piersiowej.
Na ulotce dawkowanie zalecane to 2tabl a ja mam 2x2.
Zaobserwowalyscie u siebie jakieś pozytywne skutki takiej suplementacji?

Dopiero teraz przy 3procedurze zekarz zalecił jakieś specyfiki, wcześniej się śmiał że mogę się amolem smarować.

Bralam go wieeele miesiecy i poza tym ze mi sie ladnie cykl podregulowal - nie dzialo sie nic... to witaminy z gr B i kwas foliowy
A nic innego nie bierzesz???

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana bardzo mnie cieszy twoja postwa :) Bedziemy szły podobnym krokiem. Ja tez grudzien, styczen pełna stymulacja. Bedziemy sie wspierac. zobaczysz jeszcze sie uda :)

Bede Wam towarzyszyc... ale nie wiem czy juz styczen zaczniemy cos robic... choc tak mi ciezko czekac.. zaczniemy drugie pelne podejscie tylko dr P po drodze 29 listopada.
Mam ciagle sny - ostatni przed okresem - ze mialam dwie kreski na tescie i nawet beta pokazala sie na tescie zwyklym ok 44 [emoji23][emoji23][emoji23]
Uczucie okropne kiedy sie budzisz i okauzje sie ze Cie to zajebiscie meczy i siedzi w glowie, ale niestety to nieprawda.
Kochane moje trzymajmy sie dzielnie...[emoji175]
Choc momentami jest mega ciezko...

Hej Dzoanna a obserwuje z krzaków.

Aktualnie jestem na etapie wywoływania okresu (czekali do 42dc żeby wywołać) i potem po usg w 2 dc zaczynam drugie podejście do stymulacji. Dziś 50dc prawie 2 miesiące na okres czekam. Robiła usg w zeszłym tyg i zero oznak owulacji - czyli tak jak im od początku trabilam...

A poza tym nic nowego u mnie.

A dostaniesz teraz inne leki do stymulacji?? Kochana, jestes blisko, trzymam kciuki[emoji173]️

Hej dziewczyny:)

Chciałam Wam przedstawić mojego bąbelka, którego serduszko dziś słyszałam po raz pierwszy[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Cudowne uczucie i zycze, żeby każda z Was wkrotce go doświadczyła. Maluszek ma centymetr i data planowanego porodu wychodzi mi na 20.05. Choć o tym jeszcze zupełnie nie myśle, bo wiem, ze długa droga przede mna.

Ja generalnie srednio się czuje, bo cierpię na tzw śpiączkę ciążowa i spalabym cały dzień i wszędzie:) Ale to wszystko nie jest ważne, najwazniejsze ze dzidziuś rosnie jak powinien.

Gratuluje wszystkim którym się udało, tule mocno te którym ten raz nie okazał się szczęśliwy, a czekającym na swój czas zycze dużo cierpliwosci i pamiętajcie, ze w końcu każda z nas zostanie upragniona mama[emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 1029790
Cudowny bąbelek[emoji173][emoji173][emoji173]
Śpij kochana do woli, odpoczywaj, ciesz się z tego co tu i teraz...
My cieszymy się razem z Tobą i ustawiamy w kolejce po naturalne cudeńka... Ciekawe którą będzie następną szczęściarą ... ?
Buziaki[emoji8][emoji8]

Bralam go wieeele miesiecy i poza tym ze mi sie ladnie cykl podregulowal - nie dzialo sie nic... to witaminy z gr B i kwas foliowy
A nic innego nie bierzesz???
Biorę jeszcze euthyrox, Metformine, dhea i q10,oprócz euthyroxu wszystko na poprawę jakości jajek.
Ale godz od zazycia OVARINU obserwuje u siebie takie bóle, wczoraj zmniejszyłam dawkę i było lepiej.

A dostaniesz teraz inne leki do stymulacji?? Kochana, jestes blisko, trzymam kciuki[emoji173]️

Te same ale inna dawka, zmienili mi tylko zastrzyk ten co hamuje pękanie pęcherzyków ale nie pamietam nazwy bo są w domu a ja w pracy. Także dalej jadę na Rekovelle tylko zamiast dawki 10, będzie chyba 7,33

Czekam teraz na okres bo skończyłam dziś duphaston na wywołanie, 52dc i marze żeby już zacząć nowy cykl.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

Już październik! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-10-07 sylwia113 beta!!!!!!!
2019-10-08 goffa13 wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-10-11 Netiaskitchen beta!!!!!!!
2019-10-11 Witamitawegaminka wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu

Dzisiaj pustki nic się nie dzieje :(

Kogo dopisać do kalendarza? USG? Beta?

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

Już październik! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-10-07 sylwia113 beta!!!!!!!
2019-10-08 goffa13 wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-10-11 Netiaskitchen beta!!!!!!!
2019-10-11 Witamitawegaminka wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu

Dzisiaj pustki nic się nie dzieje :(

Kogo dopisać do kalendarza? USG? Beta?
u mnie w domu tez przestalo sie dziac:yes: doslownie odeszla mi energia jakby baterie sie rozladowaly ..dzis nie sprzatam i nawet nie gotuje,gdzie jestem pedantka i balagan w domu to balagan w glowie a przy moim mezu jak wraca z pracy to odrazu jest haos haha. Ciagle bym spala,nie mam sil wychodzic z pizamy, malowac sie ,doslownie nic. Wstaje za potrzeba ,zjesc i sie napic haha mam nadzieje ,ze wroci mi energia bo ktos musi w tym domu robic:):):)

u mnie w domu tez przestalo sie dziac:yes: doslownie odeszla mi energia jakby baterie sie rozladowaly ..dzis nie sprzatam i nawet nie gotuje,gdzie jestem pedantka i balagan w domu to balagan w glowie a przy moim mezu jak wraca z pracy to odrazu jest haos haha. Ciagle bym spala,nie mam sil wychodzic z pizamy, malowac sie ,doslownie nic. Wstaje za potrzeba ,zjesc i sie napic haha mam nadzieje ,ze wroci mi energia bo ktos musi w tym domu robic:):):)
A leż kochana ile wlezie :) jeszcze się nalatasz :*

reklama
Nie przejmuj się Majdanowa nie wpadnie sprawdzić porządku :) Leż i odpoczywaj :) Każdemu należy się Dzień Księżniczki :)

Do góry