reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny powiedzcie mi , napewno wiecie . Wczoraj byłam na monitoringu 11 dc. Pęcherzyk 17mm. Lekarz kazał zrobić zastrzyk Ovitrelle dzisiaj ok południa . Jutro o 8 mam inseminacje . Czy ten zastrzyk muszę zrobić tak szybko ? Będę w pracy musiała zrobić . Wkoncu 3 cykl i owulacja z lewej strony .
Nie podal konkretnej godziny? Ja mialam ten zastrzyk przed punkcja i wytyczne, ze ma byc w pt o 21h45,dokladnie 36h przed punkcja.
Nie mozesz tego odwlec.

reklama
Hej. U mnie rozpacz :o wiem, że nic z tego nie będzie znów. Dziś 6dpt,a od wczoraj mam tak silne skurcze macicy, co kilka godzin, że chyba wzięłam 6-7nosp. Teraz też obudził mnie skurcz, wzięłam dwie... Nie chcę uprawiać czarnowidztwa, ale dla mnie to jasne... Kilka dni po transferze było super, prawie żadnych skurczy, aż do wczoraj. Żal i rozpacz :hmm:
Tez mialam skurcze i ciagniecie jajnikow.
Uszy go goey, wierz w kropka!

Właśnie dzisiaj mial byc ten wynik, ale jak na zlosc nie ma :( a jutro mam ta wizyte u Pasnika i tylko tego mi brakuje. Moze jeszcze do 13 sie pojawi. Co nowe badania to jakies kwiatki wychodza. Myslalam, ze u mnie to endomenda jest winna braku implantacji. Jeszcze jeden zarodek zostal, ale coraz czesciej mam ochote sie poddac. A z tym nabialem to mnie zaskoczylas. Czytam dzis o tym i na nic takiego nie natrafilam. Jak to ma pomoc?
Że niby te białko czyli laktoza mi tak cukier podnosi. Zamówiłam badanie za 300zl genetyczne do zrobienia i zobaczymy. Ale już mi wyszła celiaka więc jak jeszcze będzie laktoza to się zalamie

Moze wszystko bedzie dobrze i twoje czarnowidztwo splata Ci figla. Obys byla do d*** czarownica:) i bąbelek poprostu dawal Ci popoalic rozgoszczajac sie u Ciebie w brzuszku.
Sylwia lykaj duzo magnezu pij wode i lez
Do tego nospa a jak masz to i spasmolina
Trzymam kciuki!!

Gratuluje pozytywnych bet i czekamy na kolejne[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Tez mialam skurcze i ciagniecie jajnikow.
Uszy go goey, wierz w kropka!

Wy to jakoś tak zawsze pozytywnie na wszystko patrzycie, fajnie :)
Ale kurcze zawsze m przed okresem silne skurcze. I przy pierwszym transferze też tak było... Także tego... Nie łudze się.

Wy to jakoś tak zawsze pozytywnie na wszystko patrzycie, fajnie :)
Ale kurcze zawsze m przed okresem silne skurcze. I przy pierwszym transferze też tak było... Także tego... Nie łudze się.

Z tego co obserwuje dziewczyny: objawy na okres = objawy ciazy takze nie ma rozroznienia...
Wiem ze suplementowanie magnezu wskazane jest zeby skurczom mocnym zapobiegac
Trzymam kciuki!!

reklama
Do góry