reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wogole jak pech to pech dziś. Powinnam mieć konsultacje telefoniczną z lekarzem. Cały dzień chodzę z telefonem przy dupie a tu 21.05 dzwoni telefon. Byłam w drugim pokoju zanim wstałam i doszłam przestał dzwonić. No i oczywiście numer kliniki. Próbowałam oddzwonić ale tam infolinia do 21. Znalazłam do lekarza numer komórki - jest na pieczątce z recepty, i wysłałam SMS. Zero odzewu. Tego nie lubię w invicta. Wrrr skontaktować się tam z lekarzem jest tak trudno jak z prezydentem.

reklama
A Ty bierzesz metformine? To super, ze spada. Trzymam kciuki, żeby spadla jeszcze niżej :) ja wcześniej mialam 6, a teraz 15 i dlatego tak szukam co ten skok moglo spowodowac. A moze to ja cos spierniczylam.
Jutro wizyta u Pasnika. Ana 1 wyszlo mi dodatnie cokolwiek to jest. Czekam teraz na wynik ana 2. Może któraś z Was sie z tym spotkala?
A mocno ci wyszło dodatnie? Bo mi 1 do 160 i w sumie mówił że nie jest źle. Mi lekarka kazała ograniczyć laktoze bo może to od tego i tak w sumie od piątku średnio się ograniczam ale w porównaniu do ostatniego razu to jestem zadowolona :)

Gratuluje Wam dziewczyny ;) tyle dobrych wiadomości dzisiaj;) trzymam kciuki za cudowny rozwój sytuacji ;) @anulka36 za Was również cały czas zaciskam kciukole [emoji8][emoji8][emoji8] Mam nadzieję, że dobra passa utrzyma się jeszcze długo ;) Marzycielka- super zbiłaś homocysteinę ;) dziewczynki czekające na betę- będzie dobrze.
Jak ja Wam pozytywnie zazdroszczę.. ;)

A Ty bierzesz metformine? To super, ze spada. Trzymam kciuki, żeby spadla jeszcze niżej :) ja wcześniej mialam 6, a teraz 15 i dlatego tak szukam co ten skok moglo spowodowac. A moze to ja cos spierniczylam.
Jutro wizyta u Pasnika. Ana 1 wyszlo mi dodatnie cokolwiek to jest. Czekam teraz na wynik ana 2. Może któraś z Was sie z tym spotkala?
Hej. Ja miałam dodatnie wszystkie Ana czyli 1,2 i 3 ale w żadnym mi nie wyszło nic konkretnego. Powoedział mi ze czasem tak ludzie mają ale choroby nie ma i sporo ludzi tak ma. Nic złego się nie dzieje.powodzenia.

A mocno ci wyszło dodatnie? Bo mi 1 do 160 i w sumie mówił że nie jest źle. Mi lekarka kazała ograniczyć laktoze bo może to od tego i tak w sumie od piątku średnio się ograniczam ale w porównaniu do ostatniego razu to jestem zadowolona :)
Właśnie dzisiaj mial byc ten wynik, ale jak na zlosc nie ma :( a jutro mam ta wizyte u Pasnika i tylko tego mi brakuje. Moze jeszcze do 13 sie pojawi. Co nowe badania to jakies kwiatki wychodza. Myslalam, ze u mnie to endomenda jest winna braku implantacji. Jeszcze jeden zarodek zostal, ale coraz czesciej mam ochote sie poddac. A z tym nabialem to mnie zaskoczylas. Czytam dzis o tym i na nic takiego nie natrafilam. Jak to ma pomoc?

reklama
Wogole jak pech to pech dziś. Powinnam mieć konsultacje telefoniczną z lekarzem. Cały dzień chodzę z telefonem przy dupie a tu 21.05 dzwoni telefon. Byłam w drugim pokoju zanim wstałam i doszłam przestał dzwonić. No i oczywiście numer kliniki. Próbowałam oddzwonić ale tam infolinia do 21. Znalazłam do lekarza numer komórki - jest na pieczątce z recepty, i wysłałam SMS. Zero odzewu. Tego nie lubię w invicta. Wrrr skontaktować się tam z lekarzem jest tak trudno jak z prezydentem.
Tak, duży minus Invicty.. Traktują nas jak cyferki nie pacjentki.. Chyba że znasz już lekarza i jesteś w stanie się z nim jakoś skontaktować.. Dzwon do nich od rana.. co do bety co ważne że jest w tym dniu! Z takich też były ciążę ;) Oby teraz był przyrost.. Jeśli miałaś crio to zarodek też może później się troszeczkę implantowac.. A jakiej była to klasy blastka?

Do góry