reklama
Fusun
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny
Jestem tylko na chwilę. Muszę wieczorem nadrobić zaległości z wczoraj i dzisiaj :-)
moja beta w 9 dpt wynosi 23,78 mIU/ml
Co o tym myślicie??
Pewnie,że to super beta:-) Gratulacje
lawendowy_sen
Madzialenak, jak mówiłam Ci wczoraj, że jesteś w ciąży, to mówiłaś, że
Powinnaś lanie dostać :-)
Powinnaś lanie dostać :-)
Tak się cieszę!!!!
GRATULUJĘ z całego ♥ !!!!!
Madzialenek, wygląda na piękną betę. Trzymam kciuki za kolejne badanie - pewnie w piątek robisz?
No dziewczyny... naprawdę posypały nam się maluszki Pięknie! Kto następny w kolejce bo dobra passa trwa!
Pozdrawiam Was wszystkie.
No dziewczyny... naprawdę posypały nam się maluszki Pięknie! Kto następny w kolejce bo dobra passa trwa!
Pozdrawiam Was wszystkie.
Misia1974
Madzialenek! SUPER! W Wigilię to chyba będziesz już miała z 600 albo więcej :-)
A ja dziś na usg - maluch rośnie jak na drożdżach i ma 4,5 cm. Tj. jest dłuższy niż wynikałoby z daty transferu.
No i co najważniejsze - nie ma żadnych śladów po krwiakach czy odklejania kosmówki. Badanie prenatalne 3 stycznia, 9 wizyta i mogę wrócić prawdopodobnie w styczniu do lekkiej pracy. Tak więc - sprawdziło się, że nawet mega krwawienia o niczym nie przesądzają :-)
A ja dziś na usg - maluch rośnie jak na drożdżach i ma 4,5 cm. Tj. jest dłuższy niż wynikałoby z daty transferu.
No i co najważniejsze - nie ma żadnych śladów po krwiakach czy odklejania kosmówki. Badanie prenatalne 3 stycznia, 9 wizyta i mogę wrócić prawdopodobnie w styczniu do lekkiej pracy. Tak więc - sprawdziło się, że nawet mega krwawienia o niczym nie przesądzają :-)
lilonka
Smerfikowa mama
Madzialenak - cudnie Gratulujemy !!! Niech betka pięknie rośnie.
reklama
Madzialenak, wierzylam , co ja gadam wiedzialam,ze tym razem sie uda!!!!
SUPER!!!! Ciesze sie tak bardzo ,ze az mi sie chce plakac ze wzruszenia,ze tyle szczescia nastalo na naszym forum w tym magicznym swiatecznym czasie.
Misia, ho ,ho, hoooo maluszek rosnie jak na drozdzach . Super!!!
SUPER!!!! Ciesze sie tak bardzo ,ze az mi sie chce plakac ze wzruszenia,ze tyle szczescia nastalo na naszym forum w tym magicznym swiatecznym czasie.
Misia, ho ,ho, hoooo maluszek rosnie jak na drozdzach . Super!!!
Podziel się: