reklama
madzialenak
mama na pełen etat
edi smutna wiadomość, trzymaj się i wracaj szybko do walki
Ostatnia edycja:
madzialenak
mama na pełen etat
misia jak cudownie usłyszeć takie wiadomości, że maluszek się rozwija i jest wszystko dobrze. Miałaś naprawdę ciężkie początki, ale nie ma co już o nich pamiętać bo już do końca ciąży wszystko będzie w porządku :-)
madzialenak
mama na pełen etat
sznurki Kochana nie pogratulowałam wczoraj bo nie było mnie na forum, bardzo się cieszę z twojej wysokiej betki :-) Ciekawe czy to 2 ??
A propo bóli krzyżowo-lędźwiowych, mnie bolą codziennie od 4 dni.
lawendowy sen, aduś, gotadora, fusun dziękuje serdecznie za spotkanie, za Wasze miłe słowa i to, że wierzyłyście, że i u mnie beta urośnie. Dziękuję z całego serca ♥♥♥
lawendowy sen dziękuję za piękny prezent, już wczoraj pochwaliłam się koleżankom na wigilii pracowniczej :-)
Kate kciuki zaciśnięte za Twoje maluchy, na 100% rozmrożą się i będą się pięknie dzieliły.
Magdusia Twoja córeczka jest cudowna, śliczna dziewczynka.
Dziękuję z osobna każdej koleżance z forum, za wszystkie myśli, zaciśnięte kciuki, one naprawdę mają niesamowitą moc!
A propo bóli krzyżowo-lędźwiowych, mnie bolą codziennie od 4 dni.
lawendowy sen, aduś, gotadora, fusun dziękuje serdecznie za spotkanie, za Wasze miłe słowa i to, że wierzyłyście, że i u mnie beta urośnie. Dziękuję z całego serca ♥♥♥
lawendowy sen dziękuję za piękny prezent, już wczoraj pochwaliłam się koleżankom na wigilii pracowniczej :-)
Kate kciuki zaciśnięte za Twoje maluchy, na 100% rozmrożą się i będą się pięknie dzieliły.
Magdusia Twoja córeczka jest cudowna, śliczna dziewczynka.
Dziękuję z osobna każdej koleżance z forum, za wszystkie myśli, zaciśnięte kciuki, one naprawdę mają niesamowitą moc!
Ostatnia edycja:
madzialenak
mama na pełen etat
Ja robię betę ponownie w piątek. Zwiększę sobie chyba dawkę luteiny bo progesteron mam nieco ponad 9 chyba 9,3, myślę, że to zdecydowanie za mało. W chwili obecnej biorę dopochwowo 3x4 tabletki luteiny, chciałam zwiększyć do 3x6. Co o tym myślicie??
Jeszcze zastanawiam się nad betą czy w 9dpt przy 2 niespełna 3-dniowych zarodkach beta 23,78 nie jest za niska??
Jeszcze zastanawiam się nad betą czy w 9dpt przy 2 niespełna 3-dniowych zarodkach beta 23,78 nie jest za niska??
madzialenak czekalam na info od ciebie, ciesze sie i 3mam kciuki za dalsze badania, ja w czwartek lece czyli jutro na 2gie badanie
misia cudownie, ze dzidziulek zdrowo sie rozwija!
kate wszystko bedzie dobrze, zobaczysz, musisz w to wierzyc - magia świąt działa ;-)
ja dzis pieklam ciasteczka czekoladowe super pyyyszne mniaaam, sa mieciutkie na maślance mniaaam!
juz na swieta robie, obiecalam kilku osobom i musze sie wywiązac , ale to sama przyjemność.
s[alam w ciagu dnia 2 godziny tak mnie zmuliło, teraz tez chce spac.. a musze do dentysty jechac.. mam dzis małego leniuszka na wychodzenie z domu ;-)
ale super jak są dobre wiadomości na forum!!!
misia cudownie, ze dzidziulek zdrowo sie rozwija!
kate wszystko bedzie dobrze, zobaczysz, musisz w to wierzyc - magia świąt działa ;-)
ja dzis pieklam ciasteczka czekoladowe super pyyyszne mniaaam, sa mieciutkie na maślance mniaaam!
juz na swieta robie, obiecalam kilku osobom i musze sie wywiązac , ale to sama przyjemność.
s[alam w ciagu dnia 2 godziny tak mnie zmuliło, teraz tez chce spac.. a musze do dentysty jechac.. mam dzis małego leniuszka na wychodzenie z domu ;-)
ale super jak są dobre wiadomości na forum!!!
madzialenak
mama na pełen etat
sznurki jutrzejsza beta to tylko formalność :-) &&&&&&&&&&& dla Ciebie :-)
reklama
Podziel się: