reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Edi - bardzo mi przykro. Ja też miałam czekać 3 miesiące. Poczekaliśmy ciut dłużej, bo zmieniliśmy klinike i wiele nowych badań musielismy zrobić. Zrobiliśmy w międzyczasie badania genetyczne - a one trochę trwały.

misia jak cudownie usłyszeć takie wiadomości, że maluszek się rozwija i jest wszystko dobrze. Miałaś naprawdę ciężkie początki, ale nie ma co już o nich pamiętać bo już do końca ciąży wszystko będzie w porządku :-)

sznurki Kochana nie pogratulowałam wczoraj bo nie było mnie na forum, bardzo się cieszę z twojej wysokiej betki :-) Ciekawe czy to 2 ??
A propo bóli krzyżowo-lędźwiowych, mnie bolą codziennie od 4 dni.

lawendowy sen, aduś, gotadora, fusun dziękuje serdecznie za spotkanie, za Wasze miłe słowa i to, że wierzyłyście, że i u mnie beta urośnie. Dziękuję z całego serca ♥♥♥

lawendowy sen dziękuję za piękny prezent, już wczoraj pochwaliłam się koleżankom na wigilii pracowniczej :-)

Kate kciuki zaciśnięte za Twoje maluchy, na 100% rozmrożą się i będą się pięknie dzieliły.

Magdusia Twoja córeczka jest cudowna, śliczna dziewczynka.

Dziękuję z osobna każdej koleżance z forum, za wszystkie myśli, zaciśnięte kciuki, one naprawdę mają niesamowitą moc!

Ostatnia edycja:
Ja robię betę ponownie w piątek. Zwiększę sobie chyba dawkę luteiny bo progesteron mam nieco ponad 9 chyba 9,3, myślę, że to zdecydowanie za mało. W chwili obecnej biorę dopochwowo 3x4 tabletki luteiny, chciałam zwiększyć do 3x6. Co o tym myślicie??
Jeszcze zastanawiam się nad betą czy w 9dpt przy 2 niespełna 3-dniowych zarodkach beta 23,78 nie jest za niska??

madzialenak czekalam na info od ciebie, ciesze sie i 3mam kciuki za dalsze badania, ja w czwartek lece czyli jutro na 2gie badanie
misia cudownie, ze dzidziulek zdrowo sie rozwija!
kate wszystko bedzie dobrze, zobaczysz, musisz w to wierzyc - magia świąt działa ;-)

ja dzis pieklam ciasteczka czekoladowe super pyyyszne mniaaam, sa mieciutkie na maślance mniaaam!
juz na swieta robie, obiecalam kilku osobom i musze sie wywiązac , ale to sama przyjemność.

s[alam w ciagu dnia 2 godziny tak mnie zmuliło, teraz tez chce spac.. a musze do dentysty jechac.. mam dzis małego leniuszka na wychodzenie z domu ;-)

ale super jak są dobre wiadomości na forum!!!

reklama
kate jeszcze nie wiem kiedy zacznę kolejną walkę. czekam niecierpliwie na @, bo dopiero po niej będę mieć 1 wizyte po poronieniu.
edi ja czekała 2 cykle a w trzecim zaczęłam nową stymulację

Do góry