reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sznurki - jak jednej tabletki nie weźmiesz to nic się nie stanie. Lepiej się upewnij co i jak. Każda miała inna zalecenia od lekarza i inny zestaw leków. Lepiej nie brać niż zaszkodzić.

Agapl - ja to raczej nie mam się co chwalić ozdobami, bo je po prostu ciut przerabiałam ozdoby. Były na patyczkach, a przerobiłam na sznurki na choinkę. Ja niestety nie jestem tak zdolna jak ty lub lawendowy_sen.

Kate071 - wszystko będzie dobrze. Zobaczysz. Trzymam za to mocno kciuki &&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
No dr mowil, ze odstawic, ale sie teraz troche zakrecilam .. Hihi
jutro zadzwonie i sie dowiem.

Jeszcze do mnie nie dotarlo, ale sie ciesze.

dzis mam mocne bole, tzn mocno ciagnie macica i bola ledzwie znowu..
wiec leze i pachne :-)

sznurki bardzo wam gratuluje! twoja betka wygląda mi na ... bliźniaki :tak: macie cudowny prezent na święta!
kate super że ty juz wkrótce dołączysz do szczęśliwych testowiczek ;-)

madzielanek nawet nie wiesz jak bardzo będę jutro z Tobą myślami!!! i całym sercem.. tak ładnie dziś wyglądałaś i myśle że to sprawka hormonów ciążowych.. proszę daj jutro szybko znać!!!

lawendowy to co dostałam było takie słodkie.. zawiśnie jako pierwsze na choince..

Aduś, bardzo się cieszę, że Ci się podoba :-D
Cała przyjemność po mojej stronie :-)

Tylko szkoda, że tak krótko byłaś. Następnym razem musisz się poprawić :tak:

Ostatnia edycja:
milia i sznurki gratuluje dołaczacie do grudniowych mam witam w gronie:) ja dzis byłam na usg i jest pecherzyk ciązowy jest ok nastepne za 3 dluuuugie tyg nadal mam brac estrofem nawet przez te 3 tyg i encorton wiec to chyba lekarz decyduje:) trzymam kciuki za kolejne swiateczne prezenty:)
Macie jakis namiar na dobry kalkulator ciązy bo mi w kazdym inaczej wychodzi a po invitro jest inaczej liczone u mnie punkcja 28.11 a transfer 01.12 czyli 5 tydzien?

miliaa ​a ile tabletek progynovy masz zalecane? Bo ja jezeli transfer die uda mam brac progynove i zel crinone do 10 tyg.
ja biore 3x1 tabl progynovy...i poki co mam tak brac.

sznurki bardzo wam gratuluje! twoja betka wygląda mi na ... bliźniaki :tak:

no wlasnie ciekawe czy sznurki bedzie miala blizniaki...jej beta ponad 200 w 13dpt, moja ponad 200 w 12dpt...tylko, ze ja mialam jednego babla podanego a sznurki 2...

kicia...prosze tu jest strona na ktorej ja sobie obliczylam, ze planowane rozwiazanie to 29 sierpnia...ivf-infertility.com | Calculating the due date of delivery
powiedz mi w ktorym dpt mialas teraz usg? i co na nim widzialas?

dziewczyny co do lekow to az tak bardzo nie mozemy sie soba sugerowac, ja akurat biore takie leki, bo ciagle gdzies mam niedomoge hormonalna, poza tym torbiel na jajniku, wiec w ogole na mnie nie zwracajcie uwagi...
kazda niech robi tak jak kazal jej lekarz, przeciez oni sie na tym najlepiej znaja...

milego wieczorku, ja siadam z mezem do ogladania komedi świątecznej :rofl2::-D

Oj to 13dpt przy becie 229,4 mozna stwierdzic czy sa bliznieta??
w czwartek ide znowu, ciekawe jaka betka bedzie!
Ciesze sie przeokrutnie! Tyle lat na to czekalam..

miliaa ja miałam podany 3 dniowy zarodek i bardzo dobrze się czułam na początku ciąży i w trakcie aż do rozwiązania-jakoś na szczęście gładko przeszła mi ta ciąża bez żadnych niespodzianek.
Ja też zrobiłam trzeci raz betę jak szłam na 1 usg-a to,że jest niepokój o wszystko to normalne niestety.Ale na pewno bedzie dobrze i dni Ci będą leciały:-D
Oto moja Lenka dziś:-)
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - a6056034bb8b0.jpg

sznurki beta to też trochę indywidualna sprawa ja w 12 dpt miałam betę 337 a mam 1 maluszka a któraś z dziewczyn miała coś koło 120 i czeka na bliźniaki;-)

reklama
Magdusia...cora piekna!! no no no ...chlopaki juz niedlugo beda sie za nia ogladac;-) to niech teraz czeka na kolege albo kolezanke:tak:
kochana a nie wiesz co sie dzieje z Kasia? (ta z Radomia)

Do góry