reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny, byłam tu przez chwile, ale przeniosłam się na wątek ciążowy. U mnie tez wyglądało wszystko kiepsko, nieudane transfery, do tego poważna choroba, ale się udało i niedługo kończę 1 trymestr :) Pomogła mi dr Paliga z katowickiego Angeliusa i dr Paśnik. U nas problem z nasieniem, skopane KIRy i za dużo NK. Przy tym podejściu szlam z grubej rury: scratching, cetrotide, embrioglue, intralipid, Accofil, większe dawki encortonu i akupunktura! A poza tym to trochę chyba odpuściłam w głowie. Wiec bądźcie dobrej myśli. Jeśli któraś chciałaby o coś zapytać, to na priv, gdyż nie zaglądam tu często. Trzymajcie się ciepło.

reklama
Dziewczyny.
Miałabym do sprzedania żel Crione i Lutinus o ile któraś z Was jest chętna. Kupione bez refundacji. Jeśli coś to proszę na priv.

Dziewczyny czy Wam kiedyś gin próbował wydłużyć cykl antykami? Ja miałam brać je przez uwaga...36 dni! Żeby @ przyszła w zaplanowanym terminie bo lecę do Polski na koniec października i gin chciał powtórzyć u mnie badanie receptywnosci.. Dziś odstawiam anty bo od kilku dni czuje się jakbym miała okres dostać i ogolnie bardzo źle samopoczucie a dziś chyba 29 dzień ich brania.. Do tego od kilku dni plamie.. Nie powtórzę więc receptywnosci ale i tak jestem umówiona do doc.P więc większego sensu w poważaniu i tak nie widziałam.. Za to okropne samopoczucie :( Miała tak któraś z Was ? Ja tylko kilka razy w życiu antyki brałam więc doświadczenia raczej nie mam..

Cześć Dziewczyny, byłam tu przez chwile, ale przeniosłam się na wątek ciążowy. U mnie tez wyglądało wszystko kiepsko, nieudane transfery, do tego poważna choroba, ale się udało i niedługo kończę 1 trymestr :) Pomogła mi dr Paliga z katowickiego Angeliusa i dr Paśnik. U nas problem z nasieniem, skopane KIRy i za dużo NK. Przy tym podejściu szlam z grubej rury: scratching, cetrotide, embrioglue, intralipid, Accofil, większe dawki encortonu i akupunktura! A poza tym to trochę chyba odpuściłam w głowie. Wiec bądźcie dobrej myśli. Jeśli któraś chciałaby o coś zapytać, to na priv, gdyż nie zaglądam tu często. Trzymajcie się ciepło.
Dziekujemy za wsparcie :-) :) :-) :) :-) :) :-) :)

W czwartek juz będziesz betę robić? Mi lekarz mówił, że po okolo10 dniach . Tzrymam kciuki za udany transfer ✊✊✊✊
Nie, nie w Bocianie w Katowicach zawsze 5 i 10 dni po transferze proszą o wykonanie progesteronu i estradiolu kontrolnie i jeśli coś jest nie tak to regulują dawkowanie leków. Sama nie wiem czy to na tym etapie ma jakiś sens :)
Dzięki :) ja również trzymam kciuki za Ciebie mam nadzieję że będzie wszystko super :)

reklama
Hej :-) ja mialam w sobotę. Dwa dni odpoczywalam a dzis idę do pracy i trochę się martwię, bo będę musiała ściemniać w pracy żeby nie dźwigać. Właśnie zaparzyłam sobie melise. Trzymam kciuki żeby było ok ✊✊✊✊✊
Ja tym razem siedzę cały tydz w domu.
Jestem na accofilu i dzisiaj po drugim zastrzyku czuje wszystkie kosci, najbardziej bolą plecy. Jutro morfologia i mam nadzieję że będzie dobrze. I że te bóle pleców nie będą się długo utrzymywac

Do góry