reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam. Laski mi już brakuje sił... ;( ;(
od rana nerwy na full... jestem po kriotransferze 4 dobowego zarodka. Bylam u immunologa który po zrobieniu badań zalecil mi zastrzyki z Accofilu. Ginekolog dodatkowo dala progesteron w zastrzyku i zastrzyk przeciwzakrzepowy. Dzis jest 10 dzień po kriotransferze. Codziennie kilka razy pobolewa mnie brzuch na dole, czasami dosc mocno;( niewiem po co ale oczywiscir chyba po to zeby znowu sie rozczarowac zrobilam sikańca.... i co... i wielkie "G". Niemam ochoty juz brac tych pieprzonych zastrzykow skoro i tak gowno z tego. Tyle podejsc i kolejne rozczarowanie.... mam dość;(
Mam ochote wziąć wolne od pracy i konkretnie wziąć się za siebie. Myslalam juz nad zmianą kliniki... tyle podejsc i zeby ani razu nic nie bylo..;(

reklama
Witam. Laski mi już brakuje sił... ;( ;(
od rana nerwy na full... jestem po kriotransferze 4 dobowego zarodka. Bylam u immunologa który po zrobieniu badań zalecil mi zastrzyki z Accofilu. Ginekolog dodatkowo dala progesteron w zastrzyku i zastrzyk przeciwzakrzepowy. Dzis jest 10 dzień po kriotransferze. Codziennie kilka razy pobolewa mnie brzuch na dole, czasami dosc mocno;( niewiem po co ale oczywiscir chyba po to zeby znowu sie rozczarowac zrobilam sikańca.... i co... i wielkie "G". Niemam ochoty juz brac tych pieprzonych zastrzykow skoro i tak gowno z tego. Tyle podejsc i kolejne rozczarowanie.... mam dość;(
Mam ochote wziąć wolne od pracy i konkretnie wziąć się za siebie. Myslalam juz nad zmianą kliniki... tyle podejsc i zeby ani razu nic nie bylo..;(
A masz mozliwosc zrobienia bety?

A masz mozliwosc zrobienia bety?
Elessi ma racje..testy sikane nie u kazdego sie sprawdzaja. Mysle ,ze jak zrobila bys bete to moze juz by cos bylo wiadomo. Odstawienie lekow bez wiarygodnego potwierdzenia beta to raczej zly pomysl..cuda sie zdazają musisz mocno w to wierzyc. Trzymam kciuki i calym sercem wierze ,ze teraz Ci sie uda

28 się zaczął :-) :) dokładnie to waży 1128 :-) :)
A jak u Ciebie?
U nAS 30 tydzien i tydzien temu mała warzyła 1700:-) Rośnie kawał dziewczynki chyba. Samopoczucie w porządku chociaż zauważam że się szybciej męczę, też chciałabym wiele rzeczy zrobić a nie mogę, dzwignąć podnieść trzeba przystopować:-)Super że się dzieciaki zdrowo rozwijaja:-)

U nAS 30 tydzien i tydzien temu mała warzyła 1700:-) Rośnie kawał dziewczynki chyba. Samopoczucie w porządku chociaż zauważam że się szybciej męczę, też chciałabym wiele rzeczy zrobić a nie mogę, dzwignąć podnieść trzeba przystopować:-)Super że się dzieciaki zdrowo rozwijaja:-)
Super będzie piękna babeczka 8-) ja też szybciej się mecze i jak dłużej siedzę to mnie brzuch zaczyna boleć... Ale lekarz powiedział że to normalne że brzuch wbija się w żebra :-) :) wyprawkę już masz? Imię dla Księżniczki wybrane? ❤

Super będzie piękna babeczka 8-) ja też szybciej się mecze i jak dłużej siedzę to mnie brzuch zaczyna boleć... Ale lekarz powiedział że to normalne że brzuch wbija się w żebra :-) :) wyprawkę już masz? Imię dla Księżniczki wybrane? ❤
Wyprawka troche rzeczy mam, troszkę pizamawialam i czekam na dostawe Imie wybrane bedzie Agnieszka, a u Was?

reklama
Do góry