reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie Kobietki!
Przepraszam ,że wtrące się na chwilkę-kiedyś udzielałam się na tym forum czekając na upragnione szczęście i się doczekałam-więc wierzę,że każda z Was się doczeka-życzę Wam tego z całego serduszka:tak:
Miliaa bardzo się cieszę,że betka taka piękna-niech dzidzia pięknie się rozwija:-D
Powodzenia dziewczyny!!!

madzialenak spac od 5 nie moge, lezalam.. Po 8 przyjedzie moj Maz, zjemy sniadanie i smigamy.. Jak tylko bede cos wiedziala dam znac.
Masakra takie oczekiwanie, podekscytowanie i stresik.. Oj oj oj..

Musi nam sie udac ;-)

sznurki...ja ci mowilam, ze ty masz ten sam dpt co ja...tu nie ma znaczenia godzina w ktorej mialas podane zarodki.
bedzie dobrze, trzymam mocno kciuki i czekam na wyniki, magia swiat musi zadzialac, tak jak w moim przypadku!!
Magdusia...co tam kochanie slychac u ciebie? tak dawno cie nie bylo...jak sobie radzisz z malutka?
romka...ja po antykach tez przez jakis tydzien prawie dwa mialam plamienia...tak to jest, ze organizm musi sie przestawic.takze nic sie nie martw, bo to normalne. takie cos moze trwac nawet 3 miesiace...

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Dziewczynki,:-)

Sznurki, czekam z niecierpliwoscia na wynik. Powodzenia!!! :-)&&&&&&&&&&

Madzialenak a Ty jak sie czujesz??? Jutro kolejny dzien napiecia i trzymana mocno kciukasow, tym razem za Twoja betke. :tak:

Kinga, mam nadzieje,ze Ty tesz sie pochwalisz twoimi dekoracjami swiatecznymi??? :tak:

MILEGO DNIA!!!!:-)

A mnie od 3 dni boli brzuch jak na @, jajnik kluje. To chyba owoulacja. Tak mysle ale nigdy mnie az tak nie bolalo. Nie wiem ale mam wrazenie,ze w tym ostatnim czasie moj organizm jakis taki dziwny jest.
Moja lekarka rodzinna twierdzi,ze to moje dolegliwisci ostatnie po crio , to oznaka,ze organizm zaskoczyl i sadzi,ze nastepnym razem sie uda. Wnioskuje,ze w takim ukladzie wina niepowodzenia tkwi w zarodeczkach. Achhh musze zapytac o to moja ginekolog. Lece dopisac do listy pytan hihihi

reklama
Cześć dziewczyny
Mam pytanie do tych z Was, które miała nieudaną procedurę invitro (pełną, ze stymulacją) Ja mam już drugi naturalny cykl po invitro i po raz drugi spóźnia mi się @. Co jak co,ale cykle zawsze miałam regularne - 27 dniowe. Teraz już drugi cykl nie mogę się "doczekać" @. Też tak miałyście? Wiążę to z tymi wszystkimi lekami, które przyjęłam. Ale to było już jakiś czas temu więc nie wiem czy słusznie.

Do góry