reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sznurki :-) no to się doczekałaś :-) trzymam kciuki za wysoką betę@@@@@@@@

girls - gotowe na jutro? jutro będziemy w niebie ;-);-) co prawda tylko kawowym, no ale zawsze :-) Madzialenak jak było w pracy i jak się czujesz?? Aduś a co u Ciebie??

Hej laseczki

Dopiero wróciłam do domku.
Głowa mi pęka, chyba od pogody i pracy.
Wczoraj jak się kładłam to nie wiedziałam w jakiej pozycji leżeć tak mnie krzyż bolał i dzisiaj cały kręgosłup mnie ciągnie :-( o co chodzi??
Dzisiaj byłam z mamą na gorącej czekoladzie w Grycanie, czegoś tak ohydnego nigdy nie piłam, nie ma to jak coffee heaven :-)

Wchodzę na forum a tu molla się w końcu odezwała. Tak bardzo się cieszę, ze znowu jesteś z nami, tak się martwiłyśmy o Ciebie. Nie rób nam więcej tego zresztą do jest prośba do każdej z Was, jeśli nie chcecie, nie możecie udzielać się przez dłuższy czas to powiadomcie nas, bo na zawał można paść :-D

miliaa
beta super, jak się cieszę, teraz możesz być spokojna :-)

sznurki trzymam kciuki, cieszy mnie Twój optymizm, a wiesz, że ja mam jakieś przeczucie, że i Tobie i mi się uda :-)

Gotadora pytasz jak w pracy?? ciężko, ciężko i jeszcze raz ciężko, meczy mnie ta ciągła pogoń nad wykonaniem planu, jest coraz gorzej :-(

Lawendowy co za małpa z tej Twojej szefowej, jak tak słucham jak się traktuje pracowników to chyba na mnie dziewczyny nie mogą narzekać bo wydaje mi się, że dobra dla nich jestem. Przynajmniej staram się traktować je tak jak sama przez swojego przełożonego chciałabym być traktowana :-)

Gotadora, lawendowy, aduś, fusun jutro się z Wami zobaczę, już się doczekać nie mogę.

Miliaa, no ,no...!!nawet nie wiesz jak sie ciesze ,ze wreszcie i Tobie moge pogatulowac slicznei rosnacej bety :-)

Sznurki
, faktycznie ten czas oczekiwania szybko przelaceial, choc pewne byly momenty kiedy Ci sie dluzylo. Trzymam jutro kciuki &&&&&&&&&&&

Milego spotkania jutro dziewczynki. Fajnie,ze mozecie sie tak spotkac przy kawce, herbatce, czy soczku :tak:

reklama
Do góry