reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miliaa - super betka. Progesteron zresztą też ( wysoki). Ja po lekach miałam ciut ponad 13.

Sznurki - kciuki za testowanie &&&&&&&&

Lawendowy_sen - ta twoja szefowa to jakiś straszny babsztyl. Mój szef ma ludzkie podejście w każdym temacie. Nawet jak wspomniałam, że zmieniły mi się na gorsze dojazdy ( jeżdżę szynobusem) to zaraz chciał coś wymyślać, żeby może w domu pracowała np.

Kate071 - kciuki za to, żeby twoje maluszki ładnie się rozmroziły i zamroził jeden z nich znów &&&&&&& A propo nie możesz skonsultować z jakimś innym lekarzem podania dwóch maluszków?

Agapl - super, że masz już atmosferę świąteczną w domku. Ja też staram się doprowadzić do tego, ale jeszcze ciut pracy przede mną jest. Robię po trochu codziennie coś. Dzisiaj biorę się za ozdóbki drewniane. Muszę im dorobić sznurki i otworki jakieś.

A ja się nie umówiłam do lekarza w terminie co miałam, bo pan dr niestety urlop ma. Chciałam się umówić na termin późniejszy, ale panie w recepcji powiedziały, że najwcześniej mogę się niby umówić 2 tygodnie wcześniej ( chociaż poprzednio umawiałam się inaczej na pewno). No i m.nie może przez to zaplanować sobie wolnego w pracy, a u niego grafiki planuje się wcześniej ( końcem miesiąca zawsze na cały następny i nie można zmieniać). Więc ciut pod górkę mi wychodzi.

Ostatnia edycja:
Ojej to moze poczekam do srody.. Cholera! Rzeczywiscie zle obliczylam. Kurcze..
Juz dluzej czekac nie bede.
Rano testujemy i koniec i kropka ;-)

Ostatnia edycja:
milla gratuluje!!! dobra passa trwa :)
Molla no nareszcie jestes, przykro słyszeć o Twoich problemach :-(
Madzielanek doczytałam ze w śrdoe jednak testujesz, to dla mnie jeden dzień więcej czekania w napięciu :szok:
Dziewczyny ja jutro wpadam do was o 17:30 ok? szybciej nie zdąże :-(
Moje plany co do stymulacji się troche pokrzyżowały :-( tzn znów przyspieszyły.. dziś miałam wziąć ostatnią Ovulaste wiec @ miała przyjść w czwartek a pierwsze zastrzyki sobota a ta cholera przyszła ... dziś:wściekła/y:wiec strzykawki od srody.. no i jak tak licze to pick up juz prawie napewno w sylwestra :szok: Ja juz nie wiem czyto dobrze czy źle... nic nie wiem, zakręciłam się! Czy wam się zdarzyło dostać @ biorąc antyki?????

Aduś, o której byś nie była i tak będzie dobrze. Najważniejsze, że dotrzesz na spotkanie :-)
Wiesz co, nie miałam takiego przypadku, żeby brać antyki i dostać @. Ale za to przed transferem brałam antyki od 1dc,
ale @ trwała prawie miesiąc. To jeszcze inaczej niż u Ciebie. Tak sobie myślę, że może to jest skutek uboczy tych antyków. A co bierzesz? Poczytaj dobrze ulotkę.

Ojej to moze poczekam do srody.. Cholera! Rzeczywiscie zle obliczylam. Kurcze..
Juz dluzej czekac nie bede.
Rano testujemy i koniec i kropka ;-)

Sznurki - testuj, testuj. I tak i tak będziesz musiała powtórzyć betkę, bo sprawdza się przyrost, a w już w tym dniu co jesteś to na pewno i tak będzie super betka. Zobaczysz.

Dobranoc, trzymam kciuki za wszystkie jutro testujace, a dziewczynom czekajacym , w trakcie stymulacji i przed zycze cierpliwosci i spokoju. Wlasnie wlaczylam sobie muzyke relaksacyjna by sie wyciszyc.Polecam . Spokojnych snow:)

reklama
SZNURKI pewnie,ze stres jest,ale kiedys musisz zatestowac :) jutro bede trzymala za Ciebie kciuki,mysl pozytywnie!!! bede tu po pracy i chce przeczytac wspanialego niusa!!! mimo Twojej nerwowki,zycze spokojnej nocy.

Ja juz sama nie wiem komu gratulowalam bo ostatnio duzo tu pozytywnych testow tak wiec jezeli kogos ominelam to sorki ;-)

DZIEWCZYNKI mam pytanko do Was...jestem w 13dniu wyciszania i od poczatku brania antykow mam delikatne plamienia...tez tak mialyscie???

Do góry