Ruda08
Fanka BB :)
Ojjjj nooo nie zwalaj tego na mnie
Wypij za moje zdrowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjjj nooo nie zwalaj tego na mnie
Uda się, zobaczysz!!! Nie ma innej opcji. I będziecie mieć swój własny najukochańszy cud. A to nasz invitrowy cud, MaksikNierówna. Trudna. Ciężka. Moja już 4 lata trwa... Bez efektu. Z czterema ranami w sercu. I pewnie, że się nie marzę, bo nie lubię. Ale to nie znaczy, że mniej boli. I przede wszystkim zawsze lepiej dać pozytyw niż negatyw!
Wypije, choć wolałabym nieeeeeee.... PićOjjjj nooo nie zwalaj tego na mnie
Wypij za moje zdrowie
Co za Przystojniacha!!!! KŁANIAM się w pas, milusio poznać PanaUda się, zobaczysz!!! Nie ma innej opcji. I będziecie mieć swój własny najukochańszy cud. A to nasz invitrowy cud, Maksik
Też o tym dziś myślałam, że wolałabym nie pić...Wypije, choć wolałabym nieeeeeee.... Pić
Słonko, uda się!!!wreszcie się uda. MUSI!!! Wytrwałości nam bardzo potrzebaTeż o tym dziś myślałam, że wolałabym nie pić...
Taaa i kasy.... My z Małżem dzisiaj się głowili i rozpisywali wszystko i znowu zamiast nowego auta i wakacji.... Będzie zaciskanie pasa... Kolejny kredyt. Ale co tam! Wszystko, byle się udało.Słonko, uda się!!!wreszcie się uda. MUSI!!! Wytrwałości nam bardzo potrzeba
W małych ilościach to samo zdrowieWypije, choć wolałabym nieeeeeee.... Pić
Taaa i kasy.... My z Małżem dzisiaj się głowili i rozpisywali wszystko i znowu zamiast nowego auta i wakacji.... Będzie zaciskanie pasa... Kolejny kredyt. Ale co tam! Wszystko, byle się udało.
Sure, ale nie w ciąży. A to jest nasze marzenie. Ale póki się nie udało, to procenty mogą troszkę pomócW małych ilościach to samo zdrowie