reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Żeby nie było @sandra777.12 tio wszystko Twa wina :p
IMG_20190914_222521.jpg
IMG_20190914_222521.jpg

reklama
Hej @lolitka200 pamiętam Ciebie i Twoja historię sprzed lat na tym forum! Ty nam szczególnie dawałas nadzieję! Ja dopiero teraz wracam po rodzeństwo i tu na forum które po tylu latach jeszcze działa :huh:
Ja nie kojarzę.
I zapytanie, z całym szacunkiem, nie na miejscu... Bez przedstawienia się i w ogóle.
Forum działa i niestety będzie, bo wiele par musi mierzyć się z problemem niepłodności.
I co zasady, jesteśmy tu po to by się wspierać, nie umierać.

Ja nie kojarzę.
I zapytanie, z całym szacunkiem, nie na miejscu... Bez przedstawienia się i w ogóle.
Forum działa i niestety będzie, bo wiele par musi mierzyć się z problemem niepłodności.
I co zasady, jesteśmy tu po to by się wspierać, nie umierać.
Coś w tym jest. Mało jest takich miejsc teraz gdzie jest wsparcie zamiast hejtu. Po przerwie wróciłam na forum, bo wiedziałam że będzie działać i jest do kogo wracać. Są nowe osoby, fajnie że do nas trafiają bo to mega miejsce, ale są też osoby które walczą troszkę dłużej. Tym bardziej im kibicujemy i pomagamy jak tylko się da. Bo to nierówna walka jest...

Coś w tym jest. Mało jest takich miejsc teraz gdzie jest wsparcie zamiast hejtu. Po przerwie wróciłam na forum, bo wiedziałam że będzie działać i jest do kogo wracać. Są nowe osoby, fajnie że do nas trafiają bo to mega miejsce, ale są też osoby które walczą troszkę dłużej. Tym bardziej im kibicujemy i pomagamy jak tylko się da. Bo to nierówna walka jest...
Nierówna. Trudna. Ciężka. Moja już 4 lata trwa... Bez efektu. Z czterema ranami w sercu. I pewnie, że się nie marzę, bo nie lubię. Ale to nie znaczy, że mniej boli. I przede wszystkim zawsze lepiej dać pozytyw niż negatyw!

Racja! Ja dzięki temu forum poznałam dużo ciekawych osób 7 lat temu i część z nich osobiście! dzięki dzieleniu się wiedzą każda z nas była bardziej świadoma wielu rzeczy i pomogło nam to podjąć różne decyzje w dalszym leczeniu które przyczyniły się do sukcesu! Nie możemy tylko ślepo ufać lekarzom, a tym bardziej jednemu...

reklama
Racja! Ja dzięki temu forum poznałam dużo ciekawych osób 7 lat temu i część z nich osobiście! dzięki dzieleniu się wiedzą każda z nas była bardziej świadoma wielu rzeczy i pomogło nam to podjąć różne decyzje w dalszym leczeniu które przyczyniły się do sukcesu! Nie możemy tylko ślepo ufać lekarzom, a tym bardziej jednemu...
Ja też Aduś16... i dalej poznaję. I też poznałam osobiście. I też z wieloma mam kontakt mimo, że ich tu już nie ma, lub są rzadko... I też dużo od Nich czerpalam wiedzy i staram się to oddać teraz lub choć wesprzeć..

Do góry