reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I jak tu się cieszyć na pozytywną betę, jak później może się tyle zdarzyć - to już lepiej by było żeby beta od razu była negatywna, to chociaż człowiek nie miałby złudnych nadzieji. Straszne to wszystko

Tak to racja , tym bardziej ze we wcześniejszej pozamacicznej tez beta idealnie rosła ale jak osiągnęła 1006 to wiedzieli gdzie jest.. my kobiety mamy przerąbane tyle stresów

reklama
Nie wzięłam teraz weryfikacji żeby ograniczyć koszty. W invikcie to kosztuje 450 zl:( A ostatnio to tylko dzwonił i mówił że wszystko jest ok. Teraz powiedział mi co mam robić jak będzie za niski progesteron ale o estradiolu nic nie mówił, więc chyba tam podjadę.
Lekarz przy weryfikacjach mówił, że estradiol powinien być minimum 300-400, ja miałam przy weryfikacjach zawsze więcej jak 500. Bierzesz Estrofem?

Dziewczyny dostalam wlasnie wyniki mutacji i mam nieprawidlowy MTHFR 1298A-C homozygotyczny i nieprawidłowy PAI- 1 4G Heterozygotyczny. Nie wiem co to oznacza. Poradzicie?

Jaaaaaa, kochana ale news. Cieszę się bardzo[emoji4] [emoji8] [emoji173] Gratuluję i oby dalej wszystko dobrze[emoji110] [emoji110]

Pisałaś do Pasnika? Ty jeszcze bedziesz musiala sie szczepic? Wiem ze dziewczyny i w ciazy sie doszczepiaja (ja sie na tym nie znam).
Życie jest nieprzewidywalne, niech nas tak wszystkie zaskakuje[emoji6]
Witaj kochana❤️

Sama jestem w mega szoku i ci chwile sprawdzam wynik bety, czy przypadkiem nie miałam jakich omamów wzrokowych :) A rano test porównywałam z obrazkiem na opakowaniu chyba ze 6 razy:)

Dzwoniłam dziś do apc, bo bałam się, ze mejla P przeoczy i nie bede wiedziała, co robic. W poniedziałek odpuszczam termin, a mam jechac za kolejne 3 tygodnie, jak miałam wyznaczone. To wypadnie 8tc i tak tez zaleca.

Ja zawsze się wkurzyłam mocno, gdy ktoś mówił, ze mam przestać p tym myslec. W końcu nie wiem, gdzie się znajduje ten guzik, który wyłącza myślenie. Ale najwyraźniej coś w tym jest:)

Nie ważne invitro, szczepienia i cała reszta - najlepsza metoda na zajście - własnoręczne wykańczanie domu i przeprowadzka8-) taki żart oczywiscie:)

Dzięki. A kwas foliowy metylowany to jaki? Jutro muszę coś kupić, ehh a heparyna to cała ciążę?
Ja kupuje z solgara, drogi jest i mieszam z folikiem dzień to i dzień to.
A co do heparyna to różnie zaleca. Ja miałam więcej nakopane to całą ciąże zalecał, ale dziewczyny brały też krócej. Wszystko Ci powie :)

Chyba faktycznie masz racje, bo ja teraz miałam tyle innych rzeczy na głowie, ze oprócz tego, żebym pamietała jechac na szczepienia to całkowicie odpuściłam ten temat. No może jeszcze ta borowina, ale to było całkowicie bez wiary w taki efekt.

Nie dziękuje za zyczenia, ale mam nadzieje, ze się spełnia co do joty ;)
Anielka co ja tu czytam, gratulacje❤❤❤
Oby jak najwięcej takich cudów na forum

reklama
Do góry