reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bo klinika na tym zarabia pieniądze. Moi też tak piesza ciągle i zwalaja niepowodzenia na to

U mnie jak zapytalam o badanie zarodkow to moj dr powiedzial ze absolutnie nie widzi ku temu wskazan i ze to zawsze jest ryzyko uszkodzenia zarodka, ze zarodki sie bada jesli rodzice niosa jakies choroby genetyczne.

reklama
U mnie jak zapytalam o badanie zarodkow to moj dr powiedzial ze absolutnie nie widzi ku temu wskazan i ze to zawsze jest ryzyko uszkodzenia zarodka, ze zarodki sie bada jesli rodzice niosa jakies choroby genetyczne.
A gdzie się leczysz u jakiego lekarza w trójmieście? ja na pewno nie zgodzę się na to badanie i przez to namawianie straciłam zaufanie do mojego lekarza.. Mam wrażenie że wiedząc że przylatujemy specjalnie zza granicy i że nam zależy to znaczy że ślepo wydam wszelkie pieniądze na każde procedury..

A gdzie się leczysz u jakiego lekarza w trójmieście? ja na pewno nie zgodzę się na to badanie i przez to namawianie straciłam zaufanie do mojego lekarza.. Mam wrażenie że wiedząc że przylatujemy specjalnie zza granicy i że nam zależy to znaczy że ślepo wydam wszelkie pieniądze na każde procedury..
Ja lecze sie w szczecinie, bylam na konsultacji w invikta w Gdansk ale jakos czolam sie tam jak na prdukcji, mieli mega olewajace podejscie, brak stalego kontaktu z lekarzem itp. W Szczecinie jakos poczolam sie bardziej wazna. Dr odrazu dal mi swoj Prywatny numer tel w razie jakis pytan i wogole byl jakis taki bardziej nastawiony pozytywnie i bardziej zaangarzowany wiec zostalismy w szczecinie i jestem mega zadowolona i milion razy juz tu na forum chwalilam mojego lekarza bo nigdy nie poczolam sie jak bankomat wrecz przeciwnie No i ten kontakt w kazdym momencie dla mnie bezcenny.

A pamiętasz może jak sie wtedy zachowywała twoja beta? I jaki byl rozmiar pecherzyka?
Czy wtedy konieczny jest zabieg czy podają tabletki na oczyszcenie ?
Beta dosc wolno startowala. To znaczy na poczatku miala niskie wartosci, ale przyrosty byly o te 66%. Pozniej nagle ruszyla z kopyta i pieknie rosla. Jak przekroczyla 1500 to juz nie robilam.tylko opieralam sie na usg...
Mi na początku podali tabletki. Prawie wszystko sie oczyscilo, ale po tygodniu sprawdzili i zostaly jakies resztki wiec koniec koncow i tak mialam zabieg.

reklama
A czy jesli zrobie test nifty ,to amniopunkcje tez musze zrobic?
Anulka idź do kolejnego gina najlepiej jakiejś sławy z najlepszym sprzętem. Skąd jesteś możecdziewczyny kogoś podpowiedzą. 10 lat temu jak podcjodziłam do in vitro koleżanka też zaciążyła w novum i na usg też lekarz podejrzewał downa. Pojechała do warszawy do profesora i okazało się że dziecko zdrowe.

Do góry