Nie byłam,wczoraj dopiero takie badania wyszly.Anulka a byłaś u innego. Może ktoś z Poznania podpowie dobrego gin.
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny , chciałabym dołączyć do was . Mogę ? A wiec tak , mam 34 lata, za sobą 3 nieudane ciąże , pozamaciczna , puste jajo i biochemiczna . Trwa to od 4 lat . Wkoncu z mężem zdecydowaliśmy się na inseminacje a jeśli do końca roku to się nie uda to chcemy podejść do in vitro . Owulke mam jak w zegarku wiec nie jestem stymulowana , problem polega na tym ze nie mam jajowodu z prawej strony a dwa cykle jak na złość właśnie były z prawej strony . Mam troszkę wątpliwości i myśle ze pomożecie . Czytałam was i zastanawiam się na tym jak to możliwe ze po in vitro może być zarodek chory skoro przed robi się wszystkie badania , jak możliwe jest puste jajo albo poronienie ? Przecież do takiej procedury robi się tyle badań . Mąż mi ciagle truje ze skoro nam naturalnie za każdym razem coś się przytrafia to znaczy ze zarodki mógłby być chore , i jaka gwarancje daje ze po in vitro będzie zdrowe dziecko. Jestem z okolic Opola i byliśmy w klinice we Wrocławiu ale nie zrobili na nas wrażenia . Teraz jestem pacjentka kliniki w Opolu , czy któraś może miała doczynienia z ta klinika ?
Witaj. Ja również z okolic Opola ale wybrałam Katowice i udało się za pierwszym razem. U nas niedrożne jajowody były głównym powodem ivf. Również przeszłam dwie ciąże pozamaciczne. Gorąco mogę polecić invimed KatowiceCześć dziewczyny , chciałabym dołączyć do was . Mogę ? A wiec tak , mam 34 lata, za sobą 3 nieudane ciąże , pozamaciczna , puste jajo i biochemiczna . Trwa to od 4 lat . Wkoncu z mężem zdecydowaliśmy się na inseminacje a jeśli do końca roku to się nie uda to chcemy podejść do in vitro . Owulke mam jak w zegarku wiec nie jestem stymulowana , problem polega na tym ze nie mam jajowodu z prawej strony a dwa cykle jak na złość właśnie były z prawej strony . Mam troszkę wątpliwości i myśle ze pomożecie . Czytałam was i zastanawiam się na tym jak to możliwe ze po in vitro może być zarodek chory skoro przed robi się wszystkie badania , jak możliwe jest puste jajo albo poronienie ? Przecież do takiej procedury robi się tyle badań . Mąż mi ciagle truje ze skoro nam naturalnie za każdym razem coś się przytrafia to znaczy ze zarodki mógłby być chore , i jaka gwarancje daje ze po in vitro będzie zdrowe dziecko. Jestem z okolic Opola i byliśmy w klinice we Wrocławiu ale nie zrobili na nas wrażenia . Teraz jestem pacjentka kliniki w Opolu , czy któraś może miała doczynienia z ta klinika ?
Aneczka85_01
Witaj. Ja również z okolic Opola ale wybrałam Katowice i udało się za pierwszym razem. U nas niedrożne jajowody były głównym powodem ivf. Również przeszłam dwie ciąże pozamaciczne. Gorąco mogę polecić invimed Katowice
O proszę , ja byłam w tej klinice ale we Wrocławiu i złe wspominam . Druga sprawa ze męża niema na miejscu i mi jest łatwiej jeździć do Opola na monitoringi itd. Zmieniłam prace wiec średnio zeby wyskoczyć naprzyklad do Katowic [emoji23] a do Opola mam rzut beretem .
Netiaskitchen
Kochane, jak patrzę na wyniki głosowania na Oliwkę to jak się zmobilizujeny to powinno się udać. Różnica do pierwszej dwójki maleje. @Murawa dobry pomysł z dodaniem tego do kalendarza!!!Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤
Już wrzesień - kobietki, to będzie nasza jesień! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Shake it up baby, twist and shout
Będzie sie działo
Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz
2019-09-14 Netiaskitchen III weryfikacja,betka!!!!
2019-09-14 Murawa II weryfikacja,betka
2019-09-16 E-lenna wizyta przed transferem
2019-09-16 Nataliaa93 wizyta u ginekologa
2019-09-17 bazylia128 wizyta serduszkowa???❤❤❤
2019-09-18 Skarbulenka wizyta-podglądanie Maluszka❤❤❤
2019-09-18 Sandra777.12 histeroskopia
2019-09-19 Justi55 Transfer!!!
2019-09-26 Murawa Wizyta w nowej Klinice
2019-09-27 AleAle27 II podglądanie Maluszka ❤❤❤
2019-09-29 Pola0702 wizyta u DR Paśnika
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbuleńka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-03-22 anulka36 termin porodu
Przypominam Kochane i klikaniu na Oliwkę!!!❤❤❤Chusta dla niemowląt do wygrania dla maluszka o imieniu Oliwka - w konkursie fotograficznym
:_descriptionpl.lennylamb.com
Netiaskitchen
W sumie to dobrze że robimy te bety jutro. Nie będzie można zwalić na piątek 13-tego
No to właśnie kurna źletak by my miały na co zgonić, że 13sty,że pech, że stanie w banie a tak to co?W sumie to dobrze że robimy te bety jutro. Nie będzie można zwalić na piątek 13-tego
Netiaskitchen
Co prawda nie z Poznania, ale z Wawy mogę polecić ci mega lekarkę. Sylwia Miśta. Wychowanka prof Dębskiego. Drobiazgowa jak mało kto, zajebiście duża wiedza i doświadczenie i jeszcze dobre oko. Robiłam u niej pappe i usg połowkowe. Przyjmuje w kilku miejscach, namiary na znanym lekarzu. Wiem, że raczej pewnie wybierzesz kogoś bliżej, ale pomyślałam że nie zaszkodzi ci napisać Link do: lek. Sylwia Miśta - Przeczytaj opinie i umów wizytęKochana jestem z woj lubuskiego,do Poznania też mogę pojechać.Najgorsze jest to,że płód ma obrzęk, nie wiadom,o od czego ,lekarz każe czekać na wyniki pappa, później dopiero dostanę skierowanie na amniopunkcje.
reklama
Netiaskitchen
Ja tam nie lubię tych zabobonów. Aktualnie tłumaczę sobie, że może to zarodek był wadliwy i może to dobrze że tak się stało, że się nie zagnieździł. Taka wersja jakoś do mnie przemawiaNo to właśnie kurna źletak by my miały na co zgonić, że 13sty,że pech, że stanie w banie a tak to co?
Podziel się: