reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeżeli jesteś ubezpieczona w Polsce to będziesz miała refundację ;) (chyba do 3 stymulacji, mam nadzieję, że nic nie pomieszałam;))
o to mnie troche uspokoiłas bo tak to bym musiała sie zapozyczyc tak wszystko poszybowało w góre dziekuje za odp. ja czekam na okres i ruszamy..... boje sie cholernie.... ale mam nadzieje ze nie bedzie moze tego okresu....ale bym chyba sama siebie zaskoczyła ale nie nie bujam tak w chmurach

o to mnie troche uspokoiłas bo tak to bym musiała sie zapozyczyc tak wszystko poszybowało w góre dziekuje za odp. ja czekam na okres i ruszamy..... boje sie cholernie.... ale mam nadzieje ze nie bedzie moze tego okresu....ale bym chyba sama siebie zaskoczyła ale nie nie bujam tak w chmurach
Wszystko będzie dobrze ;) im mniej stresu tym lepiej :)

Dla mnie to jest AZ 3 transfer :( prawda jest taka że żadna z nas nie powinna takich rzeczy przechodzić... Co do witamin to tak biorę metylowane. Wit d też w kropelkach. Encorton Clexane prulutex lutinus estrofen duphaston po transferze i teraz dojdzie jeszcze accofil. Co do transferów to moja klinika wymaga żeby w 3dc estradiol nie był wyższy niż 60 a u mnie zwykle jest. Czemu tak się dzieje to też nie wiem i już kilka razy mnie przez to nie dopuścili :( artykuł na pewno przeczytam dziękuję :*
Hej. Co to są te witaminy metylowane i na co? Też mi wyszła mutacja ale nie miałam jeszcze wizyty i nie skonsultowałem tego z lekarzem.

Nie mam doświadczenia,ale z wywiadu,który przeprowadziłam w internatach wyszło,ze novum jest bardzo skuteczne.
Witaj kochana. Po pierwsze Lewy ma intuicję. Po drugie gdybym była na twoim miejscy zrobiłabym w novum histeriloskopie bo robi ją dr Doniec. Jest to zabieg nieinwazyjny po chwili wstajesz i idziesz. Cens trochę odstrasza ale warto u mnie pomoglło w wieku 39 lat po nieudanum in vitro po tej właśnie histeroskopii zaszłam w ciążę. Masz dziecko to dobrze rokuje ale miałaś zabiegi a to już mogło pozostawiać ślady. Zrób tą histeroskopie i zobaczysz co dr Doniec ci powie.

Witaj kochana. Po pierwsze Lewy ma intuicję. Po drugie gdybym była na twoim miejscy zrobiłabym w novum histeriloskopie bo robi ją dr Doniec. Jest to zabieg nieinwazyjny po chwili wstajesz i idziesz. Cens trochę odstrasza ale warto u mnie pomoglło w wieku 39 lat po nieudanum in vitro po tej właśnie histeroskopii zaszłam w ciążę. Masz dziecko to dobrze rokuje ale miałaś zabiegi a to już mogło pozostawiać ślady. Zrób tą histeroskopie i zobaczysz co dr Doniec ci powie.
Po co histero robić prywatnie? Spokojnie na NFZ można zrobić w szpitalu.

reklama
Do góry